Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Spareceptionist / Spa Agent på Ad Astra by Elite

Om tjänsten


Under senhösten 2022 öppnar vi inom Elite Hotels of Sweden vår senaste, ambitiösa hotellsatsning - Ad Astra by Elite vid vackra Snäckviken i Södertälje. Vårt förstklassiga, internationella destinationshotell med premiumapproach tar nu Rivieran till Sverige och arbetet med att skapa en autentisk upplevelse med influenser från Medelhavets pärlor så som Italien samt Sydfrankrike är i full gång. Konceptet som bygger på inspiration från Medelhavet och Rivieran kommer att rymma både en spektakulär piazza med tillhörande orangeri, ett flertal restauranger, barer, biograf, aktiviteter och underhållning. Hotellet kommer även att få ett omfattande spa med inspiration från de antika romerska baden, med trädgård och tre pooler både inne och ute. Spa:et som ingår i koncernens egna spakoncept Vana Spa kommer att bli det största hittills. Utöver detta kommer hotellet att rymma tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget på kajen invid Snäckviken i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder ”mot stjärnorna”, vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.

Spadelen är mycket omfattande med totalt 1500 kvadratmeter och två utomhusbassänger, en inomhusbassäng, finsk bastu, ångbastu, hamam, kallbadsstation, gym samt ett flertal behandlingsrum. Alla gäster som besöker vårt spa passerar receptionen för incheckning samt bokning av massage och dylikt. Därför är det av största vikt att du är mycket bekväm i rollen som ansiktet utåt mot våra gäster och att du vill gå den extra milen för att ge gästen den absolut bästa och minnesvärda spaupplevelsen. Att vara stresstålig, flexibel och van att arbeta med många bollar i luften tillsammans med bra initiativförmåga är A och O. För dig är det även helt naturligt att arbeta aktivt med merförsäljning. I det dagliga arbetet har du lätt för att samarbeta med samtliga avdelningar på hotellet, samt med kollegorna på spa:et så som med terapeuterna som utför en mängd olika behandlingar för våra gäster.

Arbetet i vår spareception består av - bland annat – välkomnande av våra gäster, merförsäljning, försäljning av skönhets- & övriga spaprodukter i butiksdelen, planering, information, hantering av telefonväxel och mail samt bokningar, lättare servering av dryck, snacks och måltider, allmän conciergeservice samt att hålla spadelen, både inom- & utomhus i bästa skick. Både övernattande hotellgäster samt externa dagsspagäster välkomnas i vårt spa, vilket även innebär en bredare administration och komplexa flöden.

Vårt omfångsrika spa är till stor del en av de viktigaste reseanledningar för våra hotellgäster, och spareceptionistens / Spa Agents uppgift är att inte bara infria och möta, utan att till och med få överträffa redan högt ställda förväntningar som våra gäster har inför spaupplevelsen. Vi utlovar total avkoppling och en minnesvärd stund i en sofistikerad spamiljö.

På Ad Astra by Elite har vi äran och nöjet att få välkomna både nationella samt internationella fritidsresenärer och affärsgäster, samt logi- & konferensgrupper och externa dagsgäster, vilket gör arbetet i spareceptionen särskilt omväxlande och mångsidigt. Våra hotellgäster spenderar till stor del de flesta eller till och med alla timmar under vistelsen hos oss på hotellet och våra många olika enheter, vilket ställer ännu högre krav på bemötande och värdskap i världsklass. Alla våra gäster ska känna sig sedda och komma ihåg alla i personalen som ambassadörer för Ad Astra by Elite. Erfarenhet av arbete i reception och/eller på ett spa samt mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är ett minimikrav. Utbildning i hotellsystemet HMS Infor samt i spasystemet BRP kommer ges på plats.

Du får en unik chans att ingå i ett dedikerat, passionerat och motiverat Pre-Openingteam och att - i samråd och dialog med spachefen / Spa Manager - sätta och påverka våra arbetssätt, rutiner, strukturer och kultur. En sällsynt och unik möjlighet att få vara med att bygga ett starkt, framgångsrikt team som har i uppgift att skapa långsiktiga relationer med alla kollegor samt våra gäster och samarbetspartners.

Skulle du vilja vara med på vår framgångsresa och sätta Ad Astra by Elite på kartan?

Vi beräknas öppna i november 2022 och anställningen börjar dryga fem veckor innan själva öppningen, med tillträde i oktober. Vi letar efter kollegor i spareceptionen som vill arbeta både deltid och heltid, samt som timanställda på enstaka dagar vid behov. Arbetstiden för spareceptionister / Spa Agents är huvudsakligen mellan klockan 06:30 - 22:30.

Arbete varannan helg ingår. Lön enligt HRFs & Visitas kollektivavtal.

Det är enkelt och smidigt att pendla till Södertälje med både pendeltåg & buss till Södertälje Centrum samt regionaltåg till Södertälje Syd.

Du rapporterar direkt till spachefen / Spa Manager. Till dess att spachefen / Spa Manager har påbörjat sin anställning kan eventuella frågor och funderingar mailas direkt till hotelldirektören / General Manager Steffen Sander på steffen.sander@adastrabyelite.se.

Läs gärna mer om hotellet på www.adastrabyelite.se

Välkommen till oss på Ad Astra by Elite - Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

Om Ad Astra by Elite


Elite Hotels of Sweden omvandlar Astras f.d. huvudkontor till ett högklassigt destinationshotell. Hotellet, som beräknas stå klart under Q4 2022 kommer erbjuda ett flertal restauranger, en stor konferensanläggning och en härlig spa-anläggning precis intill Södertälje kanal. Här kommer det att finnas plats för både små och stora möten där förstklassig service kommer bli en självklar del av upplevelsen. Hotellet kommer även att erbjuda flera restauranger av hög internationell klass.

Att arbeta på spa


Till våra spa söker vi serviceinriktade medarbetare som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse genom att ge riktigt bra service.

Passar dig som


  1. Är lyhörd
  2. Brinner för service

Fakta om tjänsten

Stad
Södertälje
Rekryterande chef
Steffen Sander
_