Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Terapeut till destinationshotell Ad Astra by Elite

Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

I november 2022 öppnade Elite Hotels of Sweden ett italienskt signatur- & destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minuter söder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje.

Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen: allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och petanque. Helt enkelt ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna.

Nu söker vi terapeuter! Är du massage-, hud- eller spaterapeut och har ett sant intresse för värdskap, spa och välmående samt att du är en teamplayer som intresserar sig för att få helheten att fungera så är du den vi söker.

Du som söker är ...

auktoriserad och certifierad terapeut samt egen företagare eller vill bli. Du tycker att försäljning är roligt och du brinner för att gästen ska få det bästa både i, under och efter behandlingen.

Vad vi önskar:

Dina främsta uppgifter är att ge våra gäster en förstklassig behandling och ett professionellt bemötande.

Vi arbetar både med Kerstin Florians produkter och koncept. Har du erfarenhet av Kerstin Florians produkter är det meriterande, men inget krav.

Vad vi erbjuder:

Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor. Du får vara med i en fantastisk uppstart av ett helt nytt destinationshotell med premiumapproach och bidra till våra gästers helhetsupplevelse.

Du får utbildning i Kerstin Florians produkter och behandling vid olika tillfällen

 

Upplägg:

All utrustning, redskap, lokaler, arbetsmaterial och produkter bekostas och tillhandahålls av Ad Astra by Elite.

Intäkterna från terapeutens utförda behandlingar delar terapeuten samt Ad Astra by Elite på, och därtill utbetalas en försäljningsprovision.

Vänligen observera att du som terapeut ingår ett samarbetsavtal med Ad Astra by Elite och representerar företaget men att ingen anställning hos företaget sker.

Frågor och funderingar mailas direkt till hotellets behandlingssamordnare, Sabine Kunz, ansvarig för rekrytering av terapeuter, på sabine.kunz@adastrabyelite.se och övriga frågor mailas till spachef Maria Hagberg på maria.hagberg@adastrabyelite.se 

  1. Är lyhörd
  2. Brinner för service

Fakta om tjänsten

Stad Södertälje
Hotell
Ad Astra by Elite
Publiceringsdatum 2 augusti
Rekryterande chef Steffen Sander (steffen.sander@adastrabyelite.se)
Sök nu

Till våra spa söker vi serviceinriktade medarbetare som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse genom att ge riktigt bra service.

Välkomnande hotellobby med receptionsdisk, loungemöbler och eldstad

Om Ad Astra by Elite

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.