Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Vill du jobba extra med oss på VANA SPA, Elite Hotel Palace?

 I Februari 2020 slog vi upp dörrarna till en helt ny exklusiv spa- och träningsanläggning på Elite Palace Hotel i centrala Vasastan. Kombinationen av hög kvalité på såväl produkter som tjänster gör VANA till Stockholms största hotell-spa och medlemsklubb. 

Anläggningen erbjuder pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, behandlingar för ansikte och kropp, spa-lounge med öppen spis, 300 kvm gym med konditionsmaskiner, personlig träning och Kerstin Florians välgörande produkter i duscharna.

Vi söker Spa-Receptionister/ medlemsrådgivare "Extra" :

Du är anläggningens ansikte utåt och ger därmed bästa möjliga service till alla våra gäster och medlemmar. Vi söker dig som har erfarenhet av service sedan tidigare och brinner för försäljning och att ge alla gäster och medlemmar det lilla extra. 

Som person är du kommunikativ, noggrann, initiativrik, positiv och engagerad. Arbetet utförs till stor del med datorn som arbetsredskap så god datorvana är en fördel. För att kunna bemöta våra internationella gäster ser vi att du även behärskar engelska väl i både tal och skrift.  Vi är bemannade från morgon till kväll både vardagar och helger.

Tjänsten tillträdes snarast



För frågor om tjänsten kontakta: Anna.Wiss@elite.se

  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är lyhörd
  2. Brinner för service

Fakta om tjänsten

Stad Stockholm
Hotell
SPA at Elite Palace Hotel
Publiceringsdatum 29 september
Rekryterande chef Anna Wiss (anna.wiss@elite.se)
Sista ansökningsdag 21 oktober
Sök nu

Till våra spa söker vi serviceinriktade medarbetare som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse genom att ge riktigt bra service.