Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Digitala möten

Kanske har vikten av att mötas aldrig varit större än nu. Ibland behöver vi mötas live och ibland fungerar ett digitalt möte utmärkt. Det vi ställs inför just nu manar till både lugn, kreativitet och att vi hittar energi att se framåt. Vi vet att energi frigörs när vi ses och därför vill vi ge er möjlighet, att i tider som vi nu upplever, träffas digitalt. På några av våra hotell erbjuder vi komplett utrustade studios som passar utmärk för livesända videokonferenser, föreläsningar, seminarier och mycket mer. På övriga hotell i kedjan finns möjligheter till digitala lösningar tillsammans med våra kompetenta samarbetspartners. Hör av er till oss så berätta er vi mer om hur vi kan hjälpa er att mötas digitalt.

Grundpaketet

Grundpaketet

Vi har ett grundpaket för digitala möten som erbjuds på de flesta av våra hotell. I grundpaketet ingår en lokal som är specialinredd för digitala möten (optimal ljussättning & möblering). Lokalen rymmer upp till 10 personer och är utrustad med följande:

  • Höghastighets-wifi
  • Tv-skärm/projektor
  • Högkvalitativ kamera
  • Ljudsystem

TILLVAL

  • Tekniker under konferens för genomförande
  • Bildproduktion
  • Flera högkvalitativa kameror
  • Digital mötesplattform

Våra digitala studios

Studio i Helsingborg

Studio i Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza

Boka en komplett utrustad studio  i Helsingborg. Vi erbjuder möjlighet till live-streaming och digitala möten i samabete med Fremlab. 

Tv-studio i Stockholm

Tv-studio i Stockholm

Elite Hotel Marina Tower

Vi erbjuder en komplett utrustad tv-studio i samarbete med Bright, perfekt för högkvalitativa livesändningar som seminarium, föreläsningar eller konferenser på distans. 

Digitala möten i Luleå

Digitala möten i Luleå

Elite Stadshotellet

Ta ert digitala möte till nästa nivå! För att det digitala mötet ska bli både säkert och av högsta kvalité går Elite Stadshotellet Luleå samman med det lokala företaget Compodium.

Digitala möten i Sundsvall

Digitala möten i Sundsvall

Elite Hotel Knaust

Låt oss hjälpa er med ert digitala möte! Elite Hotel Knaust samarbetar med det lokala företaget Ljud & Ljus Control i Sundsvall för digitala möten av högsta kvalité. 

studio i Växjö

studio i Växjö

Elite Park Hotel

På Elite Park Hotel i Växjö erbjuder vi en fullutrustad studio där det finns möjlighet för att livestreama och spela in allt från digitala möten, konferenser eller events.

Digital studio i Örebro

Digital studio i Örebro

Conventum

Conventum erbjuder ett flertal fullt utrustade studios som är designade för streaming, inspelning och hybridevent; alla i en professionell miljö med teknisk utrustning på högsta nivå. 

Digitala möten i Västerås

Digitala möten i Västerås

Elite Stadshotellet

På Elite Stadshotellet Västerås erbjuder vi i samarbete med MusikEvent en fullt utrustad studio. Tillsammans tar vi fram lösningar som passar era behov och önskemål för digitala och flexibla möten av högsta kvalitet.

Digitala möten i Malmö

Digitala möten i Malmö

Elite Plaza Hotel & Elite Hotel Esplanad

Både Elite Plaza Hotel och Elite Hotel Esplanade i Malmö erbjuder digitala möten för en lyckad sändning eller hybridmöte. Vi hjälper er skapa nya möjligheter med hjälp av den senaste tekniken med TV-skärm, kamera och ljudsystem.

Konferenslokaler för alla tillfällen

Våra konferenslokaler

Våra konferenslokaler

Vi erbjuder moderna konferenslokaler över hela Sverige. Välkommen att boka ert nästa möte, kongress, mässa eller föreläsning hos oss i unika lokaler med den senaste tekniken. Här hittar du alla våra konferenshotell.

Lyckade möten

Lyckade möten

På Elite Hotels finns alla möjligheter för ett lyckat möte. Vi erbjuder flexibla konferenslokaler över hela Sverige och samarbetar med flera professionella aktörer inom event och konferens. Låt oss boka in en inspirerande talare eller ta hand om er teambuilding-aktivitet. Läs mer om vårt erbjudande här!