Konferens i Helsingborg

Boka konferens i Helsingborg på ett av våra centrala hotell i staden. I Helsingborg finns hotellen Elite Hotel Mollberg och Elite Hotel Marina Plaza med moderna konferenslokaler i vackra miljöer. I den havsnära staden finns det mesta inom gångavstånd; allt från tåg-, buss- och båtförbindelser över sundet till restauranger, upplevelser och nöjen. 

Läs mer

Våra två hotell erbjuder fina konferenslokaler med allt du behöver inför ditt möte. Här finns något för alla smaker; från det klassiska och anrika Elite Hotel Mollberg till det moderna Elite Hotel Marina Plaza intill Öresund. Båda hotellen ligger centralt i Helsingborg med gångavstånd till stadens utbud av restauranger och aktiviteter.

Vi erbjuder både små och stora konferenslokaler och via våra samarbetspartners kan vi tillgodose alla möjliga önskemål inom teknik, aktiviteter, mat och dryck. Både hotellen erbjuder även fina och rymliga hotellrum, trevliga restauranger, en generös hotellfrukost och moderna faciliteter som gym och relax. Kombinera er konferens med en övernattning och låt era konferensgäster eller mötesdeltagare få ta del av en hotellupplevelse utöver det vanliga.

Boka en konferens i Helsingborg och låt oss ta hand om er på bästa sätt! Utöver modern konferensteknik, förstklassig service och trevliga hotellmiljöer kan ni få uppleva hotellens uppskattade konferensfika. Njut av en buffé av energigivande rawbars, smoothies, mackor och sötsaker för ett välkommet avbrott under er mötesdag. Vi erbjuder även restauranger på båda våra konferenshotell i Helsingborg, här erbjuds allt från mättande luncher, middagar till trevliga after works. Självklart så kan även våra kockar ta fram en specialkomponerad meny just för ert arrangemang.

Vår erfarna personal hjälper gärna till att skräddarsy ett upplägg som passar er, oavsett om ni vill arrangera ett mindre möte, en konferens eller kongress. Våra konferenslokaler i Helsingborg lämpar sig även för olika typ av evenemang, mässor, seminarium, föreläsningar och mingel. Hör av er så tar vi fram förslag på ett upplägg som passar just er.

Varmt välkommen med er förfrågan!

Upplev våra hotell

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Centralt belägna Elite Hotel Mollberg är ett av Sveriges äldsta hotell och återfinns intill Stortorget. Konferenslokalerna är placerade på entréplan samt i den gemytliga källaren.

 • 85 personer
 • 6 lokaler
 • Största lokalen 100 kvm
 • Unik och charmig inredning
 • Vällagat från At Mollberg
 • Möten, event och fest
Läs mer om hotellet

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza är en förstklassig mötesplats med havet på ena sidan och Helsingborg C på den andra. Här kan du arrangera allt från en affärslunch, till konferens, företagsevent eller mingel för upp till 250 personer. På översta våningen ligger vår konferensanläggning med konferenscafé och strålande utsikt. På entréplan finns ett välkomnande atrium och en lounge med den rätta atmosfären för ett festligare eller högtidligt event.

 • 250 personer
 • 12 lokaler
 • Största lokalen 216 kvm
 • Lätt att nå
 • Allt under ett tak
 • Parkeringsgarage
Läs mer om hotellet