Konferens & möten Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Konferera på ett av Sveriges äldsta och vackraste hotell. Elite Hotel Mollberg vid Stortorget i Helsingborg är en anrik byggnad med rötter från 1800-talet. Här finns 6 moderna konferensrum fördelade på entréplan och en trappa ner från receptionen. Peter Mollbergsalen är lokalen för minnesvärda fester och högtidliga tillfällen för upp till 85 deltagare. Med gastropub och två restauranger finns möjligheter att arrangera skräddarsydda möten och event.

 • 85 personer
 • 6 lokaler
 • Största lokalen 100 kvm
 • Unik och charmig inredning
 • Vällagat från At Mollberg
 • Möten, event och fest
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 042-37 37 00

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

Elite Hotel Mollberg har en konferensavdelning bestående av grupprum och konferenslokaler som kan ta emot upp till 85 mötesdeltagare. Den största lokalen, Peter Mollbergsalen, ligger i anslutning till restaurangen vilket erbjuder strålande möjligheter till mingelevents. Resterande lokaler är placerade i hotellets källare.

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
Peter Mollbergsalen 100 m² 85 p 66 p 25 p 40 p 40 p
Helsingborgsrummet 70 m² 35 p 30 p 20 p 20 p 18 p
Vinkällaren 45 m² 40 p 30 p 24 p 20 p 16 p
Biblioteket 45 m² 24 p 18 p 14 p 16 p 12 p
Viken 30 m² 20 p 16 p 13 p 12 p 10 p
Kärnan 24 m² - - - - 8 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

Peter Mollbergsalen

Ljus och trevlig lokal med vacker utsikt mot Mariakyrkan.

 • 90 personer
 • 100 kvm
 • Egen ljudanläggning

Hotellets största lokal ligger i direkt anslutning till restaurangen. Den ljusa lokalen har utsikt mot Mariakyrkan och rymmer upp till 85 mötesdeltagare. I denna lokal finns luftkonditionering och en egen ljudanläggning. Lokalen kan användas både som konferenslokal och som festvåning.

Helsingborgsrummet

Trevlig lokal för kreativa möten.

 • 35 personer
 • 70 kvm
 • Egen ljudanläggning

I hotellets klassiska källarvåning återfinns denna lokal med sober inredning. Lokalen har en egen ljudanläggning.

Vinkällaren

Trevlig lokal som ligger i anslutning till hotellets vinkällare.

 • 30 personer
 • 45 kvm
 • Egen ljudanläggning

Hotellets vinkällare ligger i anslutning till möteslokalen, vilket har gett lokalen sitt självklara namn. Vinkällaren har en egen ljudanläggning och kan användas både som konferenslokal och festvåning. 

Biblioteket

En mysig lokal i historisk miljö.

 • 24 personer
 • 45 kvm
 • Klassisk inredning

I källarplan återfinns denna karakteristiska lokal där det bland annat finns en  gammal eldstad bevarad. Ett trevligt rum med plats för ca 24 personer.

Viken

Mindre lokal med plats för stora idéer och beslut.

 • 20 personer
 • 30 kvm
 • Passar utmärkt som grupprum

En ljus lokal som kan användas både som konferenslokal och grupprum. Lokalen återfinns i den klassiska källarvåningen.

Kärnan

En undangömd pärla i hotellets källarvåning.

 • 8 personer
 • 24 kvm
 • Klassisk inredning

En trevlig lokal med en maxkapacitet på 8 personer. Lokalen återfinns i den klassiska källarvåningen.

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

På Elite Hotel Mollberg är det mer än vanligt att brudparet återkommer för att fira kommande bröllopsdagar. Oavsett om det är ett bröllop, fest eller konferens är ditt arrangemang i våra trygga händer. Vi finns vid din sida från första mötet till avresan för att samordna alla detaljer.

Våra duktiga kockar skräddarsyr en festmeny för brudparet, jubilaren eller medarbetarna. Med restaurangerna Paolo’s och At Mollberg samt gastropuben The Bishops Arms kan vi erbjuda måltider med influenser från Frankrike, Italien och Storbritannien. Vi hjälper även till med dukning, blomsterarrangemang och dekorationer.

Konferensens efterlängtade fikapaus blir en succé med vår härliga konferensfika. I anslutning till restaurangen finns även ett chambre separée, ännu en utmärkt mötesplats ett mindre sällskap som vill mötas över lunch eller middag.

 

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

Frukost

Frukost på Elite Hotel Mollberg

I den härliga restaurangen At Mollberg serverar Elite Hotel Mollberg varje morgon sin uppskattade frukost.

Paolo's Helsingborg

PAOLO's serverar fantastisk mat och dryck från morgon till kväll. Varmt välkommen in på en vällagad pizza, pasta eller sallad med det bästa från Italien. 

Översikt över puben The Bishops Arms på Elite Hotel Mollberg

The Bishops Arms Helsingborg

En genuin, engelsk pub med Helsingborgs största öl- och whiskysortiment. Med kunnig personal och inredning hämtad direkt ifrån England får besökaren en skön känsla av tradition, hemtrevnad och gemytlighet, en pub öppen för alla. 

Klassisk restaurang med soffor i bruntläder på At Mollberg i Helsingborg

at Mollberg

At Mollberg är en fransk/svensk bistro som serverar frukost, lunch och middag. Kom in och hitta din favorit på menyn, kontakta oss för att boka bord.

Aktiviteter

Special Sport School

Special Sport School

Som en trevlig avslutning eller välförtjänt paus i konferensen har Elite Hotel Mollberg möjlighet att erbjuda en rad skräddarsydda aktiviteter tillsammans med aktivitetsbolaget Special Sport School AB. Idag får ca 250 företag om året upplevelser levererade av Special Sport School.

Tid och kvalité är viktiga faktorer i valet av konferensaktivitet. Vi har därför valt ut ett antal aktiviteter som passar alla typer av konferenser.

Önskar ni komplettera er aktivitet med måltider utanför hotellens restauranger hjälper vi gärna till.

För att göra valet enklare och utbudet mer lättöverskådligt har vi delat upp aktiviteterna i två tidsintervallerna. Nedan finns pdf:er för de olika tidsintervallerna.Konferensdeltagare åker RIB-båt

Tumlarsafari

Upplev ett äventyr tillsammans på Kullaberg! Sveriges enda Valsafari utgår från Mölle vid foten av Kullaberg. Åk ut med RIB-båt mot spetsen på Kullaberg för att titta på den lilla tandvalen Tumlaren. För att göra er dag komplett kan detta kombineras med allt ifrån bergsnedfirning till vandringar.

 

Konferensaktivitet på Elite Hotels i Helsingborg

RIB-båt och guidad tur

Man behöver inte åka till Skottland för att besöka ett whiskey distillery. Ni hämtas upp med RIB-båt utanför Elite Hotel Marina Plaza. Efter en säkerhetsgenomgång åker ni på en fantastisk tur till Ven. Väl framme får ni en guidad tur på cirka 45 minuter. Ni får inblick i såväl produktionen som i lagerhuset. Ni får även ta del av hur de olika produkterna tillverkas på ön Hven. Turen avslutas med ett smakprov från något av destillaten.

Talarforums logga och en person på en scen

Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 042 - 37 37 00 eller mejla reservation.helsingborg@elite.se så berättar vi mer.

Bo på hotellet
Hotell Helsingborg - Elite Hotel Mollberg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Elite Hotel Mollberg vid Stortorget i Helsingborg är en upplevelse utöver det vanliga. I en byggnad med anor från 1300-talet finns ett modernt hotell med karaktär, charm och individuella rum. Upplev atmosfären, besök våra uteserveringar, ta en paus på italienska Paolo's, njut av mat och dryck på vackra At Mollberg och ett unikt utbud av öl och destilat på The Bishops Arms.

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg
Stortorget 18
252 23 Helsingborg
042-37 37 00 konferens.mollberg@elite.se Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Hotelldirektör

Henric Carlsson
040-6644868 henric.carlsson@elite.se

Försäljningschef

Kristoffer Fält
072-389 68 78 kristoffer.falt@elite.se

Hitta hit

Ankomst med flyg

Ängelholm-Helsingborg Airport, bussar (Skånetrafiken) stannar vid Helsingborg C. Malmö Airport, Flygbussarna till Malmö Centralstation och vidare med tåg till Knutpunkten. Köpenhamns flygplats, tåg från flygplatsen till Malmö Centralstation och vidare med tåg till Helsingborg C.

Ankomst med bil

E4/E6/E20 norrifrån

Välj avfart Helsingborg N och följ skyltar mot centrum. Efter stadshuset sväng vänster in på Stortorget, hotellet ligger vid slutet av gatan.

E6/E20 söderifrån

Välj avfart mot Helsingborg centrum. Innan stadshuset, sväng höger in på Stortorget, hotellet ligger vid slutet av gatan.

Ankomst med tåg/buss

Hotellet ligger intill Helsingborg C, som är Helsingborgs centrala tåg- och busstation samt utgångspunkt för färjorna över Öresund. Gå mot centrum, sväng höger upp på Stortorget vid statyn på Magnus Stenbock. Hotellet ligger på höger sida en bit in på torget innan terasstrapporna.

I närheten

Kommunikationer

Centralstation: 500 m
Ängelholm-Helsingborg airport: 35 km
Köpenhamns flygplats: 75 km
Malmö airport: 90 km

Sevärdheter

Kärnan: 50 m
Dunkers Kulturhus: 500 m Tropikariet: 2 km
Sofiero: 5,3 km
Fredriksdals museer och trädgårdar: 2,5 km

Företag

JBT: 5,2 km
IKEA AB: 1,3 km
Capgemini: 2,6 km
McNeil: 1,6 km
Ecophon: 14,3 km