Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Konferens i Linköping Elite Stora Hotellet, Linköping

I hjärtat av Linköping finns vår inbjudande mötesplats med anor från 1800-talets mitt. Elite Stora Hotellet erbjuder moderna konferens- och möteslokaler som passar små och stora grupper, det lilla mötet, stora konferensen, företagseventet eller festen. Upplev en inspirerande atmosfär, utsökta måltider och konferensservice i toppklass.

 • 130 personer
 • 3 lokaler
 • Största lokalen 127 kvm
 • Modernt och elegant
 • Inspirerande konferensfika
 • Lätt att nå
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 013-12 96 30

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

Vi erbjuder tre vackra lokaler i centrala Linköping med kapacitet för upp till 130 personer. Våra möteslokaler har anor från 1850-talet och är olika i både utförande och storlek. De är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
Hagdahl 127 m² 130 p 60 p 34 p - 50 p
Filbyter 82 m² 70 p 40 p 28 p - 36 p
Emil 31 m² - - - - 9 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

Hagdahl

Stor luftig lokal i klassik miljö.

 • 130 personer
 • 127 kvm

Hagdahl är en stor lokal på 127 kvm med vackert tak i guld och vitt. Lokalen är fönsterlöst, men i valven på väggarna sitter fotografier som upplevs som fönster. Lokalen rymmer upp till 130 personer och är utrustad med all nödvändig konferensteknik.

Filbyter

Ljus lokal med möjlighet till olika möbleringar.

 • 70 personer
 • 63 kvm

Mycket fin salong på 82 kvm som tar upp till 70 personer. Filbyter är inredd i empirestil och och är utrustad med all nödvändig konferensteknik. 

Emil

Trevlig lokal för mindre möten.

 • 10 personer
 • 13 kvm

Grupprum med trägolv på 31 kvm. Rummet är fönsterlöst men ändå ljust och trevligt. Emil rymmer upp till 9 personer och är utrustad med all nödvändig konferensteknik.

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Ge mötet ny energi i vår vackra miljö. Vi finns på plats och ser till att ni har det bra. Här kan ni släppa fram idéer, mötas eller konferera i lugn och ro medan vi dukar fram ett extra gott konferensfika, förbereder lunch eller middag. Om du vill arrangera en fest, mingel eller företagsevent finns vi på plats från första mötet till avresa. Vi samordnar lokal, måltider och aktiviteter och ser till att allt fungerarar på bästa sätt.

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

The Bishops Arms i Linköping

The Bishops Arms Linköping

Gastropuben The Bishops Arms ligger på bekvämt promenadavstånd ca 300 meter från hotellet på Ågatan 27 och är en självklar träffpunkt i Linköping. 

Dessert i Linköping

Storan Restaurang & Bar

Storan är en av Linköpings mest välbesökta och klassiska restauranger. I en tidlös och välkomnande atmosfär står smakupplevelserna och det familjära bemötandet i fokus. 

Frukost på Elite Stora Hotellet

Varje morgon dukar vi upp vår generösa hotellfrukost i hotellets frukostmatsal, och tidigare festsal Stora Salen, som utlovar den perfekta starten på dagen.

Erbjudanden

Aktiviteter

Talarforums logga och en person på en scen

Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. 

Bo på hotellet
Hotell Linköping - Elite Stora Hotellet i Linköping

Elite Stora Hotellet, Linköping

Vårt hotell i Linköping ligger centralt på Stora Torget med vacker festsal som frukostmatsal och prisbelönt restaurang. Byggnaden invigdes redan 1852 och är ett av Sveriges äldsta stadshotell i magnifik skandinavisk empirestil.

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Elite Stora Hotellet
Stora Torget 9
582 19 Linköping
013-12 96 30 konferens.linkoping@elite.se Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Hotelldirektör

Maria Eriksson Önander
maria.onander@elite.se

Hotellchef

Gustav Hammarström
073-910 74 14 gustav.hammarstrom@elite.se

Försäljningschef

Anki Ekqvist
076-603 11 00 anki.ekqvist@elite.se

Hitta hit

Ankomst med bil

GPS

Ställ in Borgmästaregatan 1 om du vill använda GPS. Det är garanterat enklaste vägen till hotellet.

E4 Södergående

Håll höger vid avfarten 113-trafikplats Linköping Östra och följ väg 35 i riktning mot Västervik/Åtvidaberg/Linköping Ö/Flygplats. Ta vänster vid andra avfarten i rondellen in på Norrköpingsvägen. Följ Norrköpingsvägen till första avfarten i rondellen in på Tullbron. Sväng höger mot stationen och sväng sedan vänster upp på Järnvägsgatan, vänster till Sankt Larsgatan och ta tredje höger in på Borgmästaregatan. Skylten ”endast fordon med tillstånd” gäller inte för hotellets gäster. Ta andra avfarten till vänster in på Stora torget och Elite Stora Hotellet.

E4 Norrgående

Håll höger vid avfarten 111-Trafikplats Linköping Västra, och följ skyltarna för väg 34 i riktning mot Vimmerby/Motala/Linköping V. Fortsätt in på Malmslättsvägen, sväng vänster till Östgötagatan, höger till Vasavägen,
höger till Sankt Larsgatan och ta tredje höger in på Borgmästaregatan.
Skylten ”endast fordon med tillstånd” gäller inte för hotellets gäster. Sväng andra till vänster in på Stora torget och Elite Stora Hotellet.

Ankomst med tåg/buss

Linköpings centralstation med tåg och bussar ligger endast 10 minuters promenad från hotellet. Följ skyltar mot centrum, genom Järnvägsparken, sväng vänster till Sankt Larsgatan och sedan höger mot Borgmästaregatan och Stora Torget där Elite Stora Hotellet ligger.

I närheten

Kommunikationer

Linköpings resecentrum: 600 m
Linköping Airport: 5 km 

Sevärdheter

Gamla Linköping: 3 km
Flygvapenmuséet: 10 km
Domkyrkan: 300 m
Bergs slussar: 15 km

Företag

Mjärdevi Science Park: 8 km
Ericsson: 8 km
Saab: 5 km
Cloetta: 15 km
Universitetssjukhuset: 2 km
Verisure: 2 km
Danske Bank: 200 m