Konferens i Lund Elite Hotel Ideon, Lund

I Lunds högsta byggnad, Ideon Gateway, finns Elite Hotel Ideon med en flexibel, modern konferensavdelning samt mingellobby och nio ljusa lokaler. Här finns alla förutsättningar för ett lyckat arrangemang, oavsett om det är ett möte, konferens, workshop, utbildning eller mässa. Förvänta dig flexibilitet, bästa service och utsökta måltider. Det är smidigt att åka buss till centrum eller tåg till Malmö och Köpenhamn.

 • 220 personer
 • 9 lokaler
 • Största lokalen 247 kvm
 • Lätt att nå
 • Allt under ett tak
 • Lokala mötesexperter
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 046 – 287 11 00

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

Elite Hotel Ideon erbjuder 9 lokaler för olika tillfällen anpassade efter dina önskemål. Här finns även en rymlig och trevlig konferenslobby som passar bra till mingel och mindre mässor.

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
TERA 247 m² 220 p 110 p 50 p 66 p -
GIGA 71 m² 60 p 40 p 24 p 30 p 20 p
MEGA 45 m² 36 p 28 p 20 p 24 p 16 p
MICRO 44 m² 36 p 28 p 20 p 24 p 16 p
KILO 36 m² 24 p 18 p 16 p - 12 p
HEKTO 35 m² 24 p 18 p 16 p - 12 p
DECI 27 m² - - - - 10 p
CENTI 25 m² 18 p 12 p 10 p - 12 p
MILLI 17 m² - - - - 8 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

TERA

Modern och luftig lokal utrustad för ett lyckat arrangemang.

 • 220 personer
 • 247 kvm

Hotellets största konferenslokal med ljusinsläpp från två väderstreck. Toppmodern lokal som bland annat är utrustad med tre projektorer, headset, handmikrofoner samt ljudanläggning.

Planlösning

GIGA

Giga är med sitt ljusinsläpp och rymd den perfekta lokalen för större möten och evenemang.

 • 60 personer
 • 71 kvm

Hotellets näst största lokal med ljusinsläpp från tre väderstreck. Med sin flexibla möbleringsmöjlighet och moderna teknik är lokalen ett populärt alternativ för större konferenser, frukostmöten, bolagsstämmor samt för workshops.

Planlösning

MEGA

Mega är i perfekt storlek för medelstora konferenser och möten som kräver lite extra utrymme.

 • 45 kvm
 • 36 personer

Välutrustat rum med den senaste tekniken och fantastiskt dagsljus. Bra ventilation och flexibel möbleringsmöjlighet. Passar för upp till 36 gäster.

Planlösning

MICRO

Lokalen är utrustad med de tekniska förutsättningarna för er konferens och passar för grupper upp till 36 personer.

 • 44 kvm
 • 36 personer

Konferenslokal Micro återfinns på våning 1 i anslutning till hotellreceptionen.

Planlösning

KILO

Kilo är den perfekta lokalen för det medelstora mötet och i direkt anslutning till tre liknande konferenslokaler i varierande storlek.

 • 36 kvm
 • 24 personer

Välutrustat rum med senaste tekniken och dagsljus. Bra ventilation och flexibel möbleringsmöjlighet. Passar för upp till 24 gäster.

Planlösning

HEKTO

Ljus konferenslokal med flexibla möbleringsmöjligheter, bra ventilation och härligt ljusinsläpp.

 • 35 kvm
 • 24 personer

Välutrustat rum med senaste tekniken och dagsljus. Bra ventilation och flexibel möbleringsmöjlighet. Passar för upp till 24 gäster.

Planlösning

DECI

Ljus och trevlig konferenslokal med dagsljus från stora fönster och styrelsebord.

 • 27 kvm
 • 10 personer

Lokalen används med fördel för videokonferenser och är försedd med ett stort styrelsebord och extra sköna stolar. Perfekt lokal för mindre möten och rymmer upp till 10 personer.

Planlösning

CENTI

Flexibla möbleringsmöjligheter, bra ventilation och härligt ljusinsläpp.

 • 25 kvm
 • 18 personer

Centi är den perfekta lokalen för det mindre mötet, med ljusinsläpp från stora fönster, bra ventilation och de tekniska förutsättningarna för en lyckad dag tar Centi emot grupper upp till 18 personer.

Planlösning

MILLI

Ljus och trevlig konferenslokal med dagsljus från stora fönster.

 • 17 kvm
 • 8 personer

Välutrustat rum med senaste tekniken och dagsljus. Bra ventilation och flexibel möbleringsmöjlighet. Passar för upp till 8 gäster.

Planlösning
Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Vi finns på plats för att hjälpa dig med allt du behöver för att arrangera affärsmöten, konferenser, utbildningar, mingel eller fester. Konferensavdelningen erbjuder härliga ytor och nio flexibla lokaler som vi anpassar efter önskemål och ändamål. Här konfererar ni i lugn och ro medan vi dukar fram vårt prisbelönta konferensfika, förbereder lunch eller middag och ser till att ni har allt ni behöver.

Låt hjärnan få ny energi med en rolig aktivitet. Vi hjälper till att arrangera pizzabakning på restaurang Paolo’s eller dryckesprovning på The Bishops Arms i centrala Lund. Men ofta räcker det med en god måltid och en lugn plats att umgås. Restaurang NorthEast är vår oas på hotellet med en rogivande miljö som serverar det bästa från det nordiska köket med spännande touch av Asien.

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

Frukost på Elite Hotel Ideon

Varje morgon serveras en generös frukostbuffé i hotellets häftiga restaurang NorthEast.

Miljön på restaurangen NorthEast på Elite Hotel i Ideon Lund

NorthEast

Menyn består av vällagade rätter med svenska råvaror samt nya spännande rätter med influenser från resten av världen. Välkommen in för en härlig matupplevelse utöver det vanliga!

Erbjudanden

Aktiviteter

Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen.

Bild på grappaglas

Dryckesprovning

Konferensen på Elite Hotel Ideon erbjuder även trevliga kvällsaktiviteter som olika dryckesprovningar på hotellet. Ni får en introduktion i dryckens spännande värld och tillsammans provar vi olika sorter. Kanske hittar du en ny favorit? Du kan se fram emot en riktig smakupplevelse samt intressant fakta.

Bild på en pizza

Paolo’s pizzabakning

Våra kockar förbakar pizzabotten och förbereder en mängd toppings. Gästerna får sedan välja av ingredienserna och toppa sina egna pizzaslices som serveras med den italienska buffén.

Bild på ett förstoringsglas

Sherlocked

Boka in den roliga aktiviteten Cases by Sherlocked som kräver både samarbetsförmåga, problemlösning och ett snabbt tempo. Aktiviteten sker på plats i konferenslokalen och Cases by Sherlocked tar hand om allt från planering till genomförande. 

Talarforums logga och en person på en scen

Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle.

After Conference

After Conference

Efter en trevlig konferens fylld med information och diskussioner kommer ofta de bästa idéerna just när dagen ska avslutas. Stanna istället kvar en stund för After Conference med tid för reflektion över dagen. 
 
Vi dukar upp en After Conference i hotellets levande konferenslobby eller i vår italienska restaurang PAOLO’s, där kan ni fortsätta prata i en avslappnad miljö och njuta av snacks och något gott att dricka.
 
Antipasti & ett glas proseco 
163 kr/person exkl. moms
Bo på hotellet
Hotell Lund - Elite Hotel Ideon i Lund

Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med en restaurang. Ett utmärkt val för såväl barnfamiljer som affärsgäster.

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Elite Hotel Ideon
Scheelevägen 27
223 63 Lund
046 – 287 11 00 conference.lund@elite.se Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Hotelldirektör

Nina Lund
046-287 11 23 nina.lund@elite.se

Försäljningschef

Paul Makdessi
0709-12 34 02 paul.makdessi@elite.se

Inhouse Sales Chef

Jenifer Grube
046-287 11 00 jenifer.grube@elite.se

Hitta hit

Ankomst med flyg

Flygbussar till och från Malmö Airport utgår från Lunds centralstation och restiden är ca 45 minuter. Till Köpenhamns flygplats tar det ca 37 minuter från Lunds centralstation.

Ankomst med bil

Från E6

Välj avfart Flädje nr 21 och kör mot Lund. När du kommer in till Lund, tag till vänster i andra rondellen och kör ut på norra ringleden. Vid nästa rondell ser du hotellet på din högra sida.

Från E22 

Sväng av vid norra avfarten och kör in mot Lund. I första rondellen ser du hotellet på din vänstra sida.

Ankomst med tåg/buss

Tåg

Lunds centralstation ligger mitt i centrum på Bangatan. Det tar åtta minuter med bil från tågstationen, 15 minuter med stadsbussen och 27 minuter till fots.

Buss

Närmsta busshållplats heter "Ideon Gateway” och trafikeras av den lokala gröna busslinjen 20 (riktning ESS, position K) samt regionala busslinjerna 170, 171 till Malmö och 167 till Staffanstorp. Hållplats "Lund Ridhuset” ligger 400 meter från hotellet och här stannar de gula regionalbussarna, 169 (mot Malmö Södervärd, position K) och 166 (mot S Sandby, position K).

I närheten

Kommunikationer

Centralstation: 2,6 km
Malmö Airport: 26 km
Köpenhamns Flygplats: 54 km

Sevärdheter

Domkyrkan: 2,5 km
Botaniska trädgården: 2,2 km
Stadsparken: 4,1 km
Kulturen: 3,3 km

Företag

Baxter: 700 m
Axis: 300 m
Qlik: 400 m
Skånes universitetssjukhus: 1,6 km
MAX-Lab IV: 2 km
ESS: 3 km