Konferens & möten Elite Hotel Esplanade, Malmö

I hjärtat av Malmö, i de pittoreska kvarteren intill Lilla Torg, ligger vår eleganta mötesplats och designhotel, Elite Hotel Esplanade. Här finns tre konferensrum för upp till 50 personer, service i toppklass och restaurang Quan som erbjuder en sofistikerad mix av rätter med lite koreanskt, lite kinesiskt, lite japanskt och lite vietnamesiskt. Hotellet ligger ca fem minuters promenad från Centralstationen.

 • 50 personer
 • 3 lokaler
 • Största lokalen 55 kvm
 • Modernt och elegant
 • Allt under ett tak
 • Nära Malmö Centralstation
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 040 66 44 840

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

Våra tre mötes- och konferensrum är stilrent möblerade och utrustade med den senaste tekniken. Karakteristiska tegelväggar och fint ljusinsläpp från fönstren skapar en inbjudande och luftig stämning.

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
Julia 25 m² - - - - 10 p
Nina 25 m² 15 p - 12 p - 10 p
Sophia 50 m² 50 p 30 p 24 p 30 p 22 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

Julia

Styrelserum med stil och charm.

 • 25 kvm
 • 10 personer

Modern lokal som är utmärkt för styrelse- och teammöten upp till 10 personer. Här finns ett styrelsebord och sköna fåtöljer, härligt dagsljus och fondvägg i tegel som påminner om fastighetens historia. I lokalen finns stor TV för att t.ex visa presentationer.

Nina

Flexibel och ljus lokal.

 • 25 kvm
 • 10 personer

Modern lokal med flexibla möbleringsmöjligheter som passar perfekt för det mindre mötet. Härligt dagsljus och charmig tegelvägg ger personlighet till lokalen.

Sophia

Flexibel lokal med fantastiskt ljusinsläpp.

 • 50 kvm
 • 50 personer

Vår största lokal med plats för upp till 50 personer där vi kan anpassa möblering efter önskemål. Här finns projektor med duk, stora fönster längs ena sidan som ger härligt ljusinsläpp och detaljer så som tegelfondvägg påminner om fastighetens historia.

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Här på Elite Hotel Esplanade finns en skön och trivsamt avslappnad atmosfär. Konferera i lugn och ro medan vi dukar fram ett extra gott konferensfika, förbereder lunch eller middag och ser till att ni har allt ni behöver.

Våra tre mötesrum är elegant inredda och utrustade med modern teknik. Vår engagerade personal finns på plats från första mötet till avresan för att samordna minnesvärda möten och konferenser.

Malmö erbjuder många sevärdheter och roliga aktiviteter. Vi hjälper till att planera och boka ett inspirerande avbrott i agendan. Vad sägs om en stadsvandring, cykelturer, eller inspirerande föreläsning?

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

Frukostbuffén på Elite Hotel Esplanade

Frukost på Elite Hotel Esplanade, Malmö

Sätt guldkant på tillvaron och starta dagen på bästa sätt - med en mättande frukost i en fantastisk atmosfär.

Restaurang Quan

Quan by quan

Quan är en mötesplats där du kan varva ner, koppla av och njuta av ögonblicket. Här möts du av en sofistikerad tolkning av asiatisk mat, dryck och miljö. 

Erbjudanden

Aktiviteter

Vår erfarna konferenspersonal ger gärna förslag på aktiviteter som ger konferensen det där lilla extra. Sevärdheter, stadsvandring, cykelturer, inspiration eller återhämtning, vi hjälper till med arrangemanget. 

Konferensaktivitet där kvinna spelar ett spel.

Teamtastic

Tänk dig att du och dina lagkamrater stiger in i ett videospel. Där ska ni klara av 9 stycken uppdrag genom att jobba tillsammans för att lösa uppgiften på bästa möjliga sätt. Ni har endast 5 minuter i varje rum, så snabbtänkthet och en effektiv strategi är en fördel. Beroende på hur ni löser uppdraget kommer ni att nå en nivå mellan 0–10 i varje uppdrag. Garanterat uppskattad aktivitet för arbetskollegorna!

En man framför publik

Talarforum

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker.

Bo på hotellet
Hotell i Malmö - Elite Hotel Esplanade

Elite Hotel Esplanade, Malmö

I hjärtat av Malmö, bland kullerstenar och pittoreska kvarter ligger eleganta Elite Hotel Esplanade. Här bor du i rymliga rum med luftkonditionering och sängar skapade för sköna drömmar. Känn dig som hemma och koppla upp din dator på hotellrummets stora Smart-TV. Besök hotellets Quan som är en av Malmös populäraste restauranger. Det är en kort promenad till Malmö Centralstation medan Lilla Torg och Malmös bästa shopping ligger direkt runt hörnet.

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Elite Hotel Esplanade
Mäster Johansgatan 15
211 21 Malmö
040 66 44 840 reservation.malmo@elite.se Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Hotelldirektör

Nina Lund
040-6644800 nina.lund@elite.se

Försäljningschef

Anna Fritzdorf
076-89 722 01 anna.fritzdorf@elite.se

Inhouse Sales Chef

Jenifer Grube
046-287 11 00 jenifer.grube@elite.se

Hitta hit

Ankomst med flyg

Malmö Airport, flygbussarna stannar vid centralstationen.
Köpenhamns flygplats, tåg till Malmö centralstation.

Ankomst med bil

Från E22: Följ skyltning mot Malmö Centralstation. Fortsätt framåt till Norra Vallgatan och kör cirka 1 km, sväng sedan vänster in på Gråbrödersgatan. Sväng vänster efter 150 m in på Isak Slaktaregatan och hotellet ligger i hörnet.

Ankomst med tåg/buss

Hotellet ligger fem minuters promenad från Malmö Centralstation. Gå över Mälarbron, ta höger och gå Norra Vallgatan, sedan vänster på Mäster Johansgatan och 250 m längre fram ligger Elite Hotel Esplanade.

I närheten

Kommunikationer

Centralstation: 600 m
Malmö airport: 26 km
Köpenhamns flygplats: 54 km 
Lilla Torg: 100 m

Sevärdheter

Turning Torso: 2,5 km
Västra hamnen: 2,5 km
Stadion: 3,5 km

Företag

IKEA: 7 km
Eon: 1,5 km