Konferens & möten Ad Astra by Elite

Välkommen till en konferensupplevelse utöver det vanliga på Ad Astra by Elite. Här möts ni på Rivieran och låter Medelhavets pärlor utgöra en härlig inramning till er konferens. De spektakulära lokalerna med vackra inredningsdetaljer passar för både stora och små möten. Här blir förstklassig service en självklar del av upplevelsen. Efter kreativa möten kan ni sammanfatta dagen med en aperitivo på piazzan eller med en avkopplande stund i Vana spa. Ett besök på Champagne-karaoken är ett måste, här skapas magi när ni får släppa loss efter en intensiv mötesdag.

  • 150 personer
  • 12 lokaler
  • Största lokalen 298 kvm
  • Kombinera konferens med getaway
  • Hög servicenivå
  • Fantastiskt mat- & dryckesutbud
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 08-522 540 00

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

Ad Astra by Elite erbjuder 12 luftiga, ljusa och vackra lokaler med modern teknik. Även om tekniken är viktig är det människorna som är viktigast. Därför har vi en egen stab med konferenspersonal som finns till hands inför, under och efter ert möte.

Lokalerna är döpta efter några av de vackraste italienska öarna och här väntar en unik miljö för mötesdeltagarna. Välkommen att mötas på Rivieran, 28 minuter söder om Stockholm.

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
SICILIA 298 m² 150 p 120 p - 150 p -
SARDEGNA 273 m² - - - 150 p -
ISOLA D’ELBA 225 m² 128 p - - - -
PANTELLERIA 90 m² 66 p 60 p 24 p 36 p 16 p
ASINARA 85 m² 56 p 52 p 30 p 36 p 20 p
LIPARI 78 m² 54 p 32 p 22 p 28 p 20 p
SALINA 58 m² - - - - 24 p
VULCANO 55 m² 35 p 30 p 24 p 24 p 20 p
STROMBOLI 49 m² - - - - 6 p
MONTECRISTO 42 m² 25 p 16 p 16 p 18 p 16 p
MARETTIMO 35 m² - - - - 12 p
CAPRI 33 m² - - - - 12 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

SICILIA

SARDEGNA

ISOLA D’ELBA

PANTELLERIA

ASINARA

LIPARI

SALINA

VULCANO

STROMBOLI

MONTECRISTO

MARETTIMO

CAPRI

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Möts på Rivieran och låt Medelhavets pärlor utgöra en härlig inramning till er konferens. De 12 spektakulära lokalerna med vackra inredningsdetaljer passar för både stora och små möten, events och fester. Hos oss får ni en fullservice-lösning i en inspirerande miljö med förstklassig service och fantastisk mat.

Kontakta oss gärna om ni önskemål, kreativa idéer eller konkreta förfrågningar så gör vi dessa till verklighet.

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

Vivace

Vivace ligger i det anrika bryggerihuset och är Ad Astra by Elites huvudrestaurang. Här serveras både frukost, lunch och middag tillagat av de bästa ekologiska råvarorna utvalda efter säsong.

Impasto

På restaurang Impasto välkomnas du av en av norra Europas största vedeldade pizzaugnar där vi bakar våra napolitanska pizzor. Slå dig ned i den intima lokalen och njut av våra berömda pizzor eller välj take away.

Luce

Luce är en självklar mötesplats där du kan börja dagen med en espresso eller njuta av cocktails till sent in på kvällen. Den perfekta platsen att vänta in ditt sällskap, beställa en lättare måltid från barmenyn eller bara uppleva den internationella hotellkänslan med en cocktail i handen.

 

Cielo

I vårt vackra orangeri Cielo infinner sig känslan av att sitta under bar himmel. Slå dig ned och njut av en somrig känsla året om och mat tillagad av de allra bästa råvarorna i restaurang Vivace. 

La Piazza

La Piazza är en oas där du kan umgås och koppla av. Här kan du beställa dina italienska favoriter från baren eller njuta av något gott från gelatovagnen medan du slänger några klot på boulebanan.

Aktiviteter

Som en trevlig avslutning eller välförtjänt paus har vi möjlighet att erbjuda en rad skräddarsydda aktiviteter som passar just dig och ditt sällskap. Vi samarbetar med de bästa eventskaparna i branschen och hjälper till att arrangera aktiviteter både på hotellet och hos våra utvalda partners.

Aktiviteter på vattnet

Aktiviteter på vattnet

Hotellet ligger precis på kajkanten vilket ger möjlighet till härliga båtturer. Varför inte njuta av en lugn kväll på vattnet eller en fartfylld dag med ribbåt? 

Välkommen med din förfrågan här.

Vana Spa

Vana Spa

Passa på att besöka Vana Spa under er vistelse,  här får du och dina mötesdeltagare en avkopplande stund och möjlighet att ladda batterierna. Här möts ni av uppvärmda inom- och utomhuspooler, ång- och torrbastu, kallkälla, upplevelseduschar samt hamam. 

Välkommen med din förfrågan här.

Champagne-karaoke

Champagne-karaoke

Ett besök på Champagne-karaoken är ett måste, här skapas magi när man får släppa loss efter en intensiv mötesdag.

Välkommen med din förfrågan här.

Boule på La Piazza

Boule på La Piazza

Vill du hellre stanna på hotellet finns här mängder med möjligheter. På La Piazza samlar du ditt sällskap för att njuta av något gott från gelatovagnen och en omgång boule.

Välkommen med din förfrågan här.

Bo på hotellet

Ad Astra by Elite

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Förläng medelhavskänslan - få en extra natt!

Boka ett av våra logipaket senast den 1 juni och få en extra natt inklusive frukost i anslutning till din vistelse. Våra exklusiva logipaket erbjuder allt från avkopplande spaupplevelse, mysiga filmvisningar, utsökt brunch och mycket mer. Efter ett dygn fyllt av upplevelser får du - under en begränsad period - ytterligare ett lyxigt dygn där boende och frukost ingår.

Läs mer och boka här

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Ad Astra by Elite
Västra Mälarehamnen 9
151 36 Södertälje
08-522 540 00 event@adastrabyelite.se Google maps
Återställ

Kontakter

Hotelldirektör

Steffen Sander
steffen.sander@adastrabyelite.se

Hitta hit

Ankomst med bil

E4 södergående

Ta avfart 144-Trafikplats Moraberg mot väg 225 mot Nynäshamn/Södertälje N. Håll till vänster, följ skyltar mot Centrum. Fortsätt på Stockholmsvägen. Kör mot Västra Mälarehamnen. Fortsätt in på Mälarbron och ta sedan avfarten mot Stortorget/Mälarehamnen. Sväng vänster till Västra Mälarehamnen. Ad Astra by Elite hittar du på din vänstra sida.

E4 norrgående

Ta avfart 143-Trafikplats Saltskog mot E20. Håll till höger, följ skyltarna mot E20 och fortsätt in på E20. Ta avfart 142 mot Centrum och fortsätt på Nyköpingsvägen. Ta Oxbacksleden mot Storgatan och fortsätt in på Ängsgatan och sväng höger till Kvarnbergagatan och därefter höger till Västra Mälarehamnen. Ad Astra by Elite hittar du på din högra sida.

Ankomst med tåg/buss

SJ:s tåg stannar på station Södertälje Syd, därifrån går det buss och pendeltåg till Södertälje Centrum. Närmaste busshållplats är Astrabacken, 250 meter från hotellet.

I närheten

Kommunikationer

Astrabacken busshållplats: 250 m

Södertälje Centrum: 1,4 km

Södertälje Syd: 5,1 km

Stockholm Arlanda Airport: 74 km

Stockholm Bromma Airport: 37 km

Stockholm Centralstation: 36 km

 

Nöjen & sevärdheter

Sydpoolen: 1,7 km

Tom Tits: 150 m

Företag

Scania Head Office: 2,7 km

Volkswagen Group Sverige AB: 4,3 km

Telge Energi AB: 25 m

AstraZeneca Sweden: 200 m

KTH Södertälje: 200 m