Konferens & möten Elite Eden Park Hotel, Stockholm

När du vill konferera i en privat och lugn miljö i Stockholm är Elite Eden Park Hotel intill Humlegården en fantastisk mötesplats. Här finns två exklusiva mötessviter för upp till 8 personer som är perfekta för intervjuer och mindre möten. Upplev maten och den härliga stämningen på asiatiska Miss Voon och vår gastropub Goma. Välkommen till att boka din nästa konferens i Stockholm!

  • 8 personer
  • 2 lokaler
  • Största lokalen 70 kvm
  • Intill Stureplan
  • Parkeringsservice
  • Privat och ostörd mötesmiljö
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 08-555 627 00

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

Elite Eden Park Hotel är ett perfekt val för mindre möten. Hotellet erbjuder två mötessviter med balkong och utsikt över den vackra parken Humlegården. Här konfererar ni i en inspirerande miljö upp till 8 personer. Mötessviterna har en separat soffgrupp där fikapauser kan intas. Lunch och middagsmöjligheter erbjuds i hotellets populära restaurang Miss Voon.

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
Mötesrum 214 42 m² - - - - 8 p
Svit 315 70 m² - - - - 6 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

Mötesrum 214

Utsikt över vackra parken Humlegården.

  • 42 kvm
  • 8 personer

I detta exklusiva mötesrum om 42 kvm kan du arrangera möten för upp till 8 personer. Här konfererar du i en inspirerande miljö med balkong och utsikt över den vackra parken Humlegården. Rummet har en separat soffgrupp där fikapauser kan intas.

Svit 315

Exklusiv mötessvit ett stenkast från Stureplan.

  • 70 kvm
  • 6 personer

Svit 315 är en smakfullt inredd mötessvit om 70 kvm. Här kan du arrangera inspirerande möten för upp till 6 personer. Mötessviten erbjuder en balkong med fridfull utsikt över parken. Här finns även pentry och en separat soffgrupp där fikapauser kan intas. 

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Ditt möte är i trygga händer på Elite Eden Park Hotel. Vi erbjuder unika mötessviter och förstklassig service samt utsökta måltider, aktiviteter och övernattning. Sviterna har en avslappnad och kreativ atmosfär. De är elegant inredda med bekväma sittgrupper, vackra detaljer och material. Båda sviter har balkonger med utsikt över Humlegården.

Upplev en mötesplats utöver det vanliga som bidrar med inspiration till nya idéer och givande samtal. Vi ser till att ni har allt ni behöver. Säg till om ni önskar planera och boka en inspirerande aktivitet eller upplevelse i Stockholm. Vi hjälper gärna till!

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

Miss Voon

Restaurang Miss Voon i Stockholm

Välkommen till vår hotellrestaurang Miss Voon, här kan du njuta av härliga smaker med asiatiska influenser. I baren erbjuds en spännande drinklista.

Frukost på Elite Eden Park Hotel

Njut av det breda utbudet av dina frukostfavoriter och en lugn och trevlig start på dagen.

GOMA Gastropub

Goma är en asiatisk gastropub med drinkar i centrum och asiatisk gastropubmat med inspiration från hela Asien. Välkommen!

Aktiviteter

Kombinera nytta med nöje och avsluta ditt möte med en avkopplande bastu i vår relaxavdelning eller varför inte med en dryckesprovning i någon av våra trevliga restauranger.

Talarforums logga och en person på en scen

Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 08-555 627 00 eller mejla konferens.edenpark@elite.se så berättar vi mer.

Bo på hotellet
Hotell Stockholm - Elite Eden Park Hotel

Elite Eden Park Hotel, Stockholm

Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Elite Eden Park Hotel
Sturegatan 22
114 36 Stockholm
08-555 627 00 konferens.edenpark@elite.se Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Hotelldirektör

Louise Hasselquist Berggren
08 555 627 00 louise.hasselquist@elite.se

Hotellchef

Caroline Erlandsson
08 555 627 00 caroline.erlandsson@elite.se

Försäljningschef

Alfred Högbom
073-326 89 87 alfred.hogbom@elite.se

Hitta hit

Ankomst med flyg

Stockholm Arlanda Airport

Från Stockholm Arlanda Airport går Arlanda Express direkt till Stockholm C och flygbussarna stannar vid fler hållplatser under vägen. Taxi från Arlanda tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Taxi till hotellet tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Alla taxibolag känner till hotellets adress och vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin.

Stockholm Bromma Airport

Från Bromma flygplats finns taxi eller flygbuss till Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

Ankomst med bil

Via E4

Ta avfarten mot Norrtull. Kör rakt genom rondellen fortsätt cirka 200 meter till nästa rondell som är Roslagstull. Ta första till höger in på Birger Jarlsgatan och kör ungefär tre kilometer fram till Stureplan. Sväng vänster vid Stureplan och fortsätt längs Sturegatan till Elite Eden Park Hotel som ligger på höger sida.

Ankomst med tåg/buss

Tåg

Hotellet ligger bara 15-20 minuters promenad avstånd från centralstationen. Om man inte vill promenera går buss 1 mot Frihamnen och stannar på Sturegatan, precis utanför hotellet. Alternativt kan man ta tunnelbanans röda linje mot Mörby Centrum eller Ropsten och kliva av vid Östermalmstorg

Buss

Blå buss linje 1, buss 56 och 55 stannar vid Stureplan.

I närheten

Kommunikationer

Stockholm Centralstation: 1,4 km
Tunnelbana: 0,4 km
Stockholm Arlanda Airport: 40 km
Stockholm Bromma Airport: 10 km

Sevärdheter

Gamla Stan: 1,6 km
Vasamuseet: 1,8 km
Skansen: 2,1 km
Kungsträdgården: 0,8 km
Fotografiska: 2,8 km"

Företag

Hemsö: 37 m
Setterwalls: 150 m 
Nordic Capital: 700 m
Itiviti: 750 m