Konferens & möten Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Hotellet som bara ligger några steg från Tekniska Högskolans tunnelbaneuppgång erbjuder ett lugn som man vanligtvis hittar flera mil utanför Stockholm. Elite Hotel Arcadia är en brusfri oas som erbjuder ljusa och luftiga lokaler med fönster mot hotellets fina trädgård. Här kan du boka möten och konferenser samt njuta av härliga måltider som serveras i hotellets restaurang eller sommartid i trädgården.

 • 55 personer
 • 4 lokaler
 • Största lokalen 54 kvm
 • Inspirerande konferensfika
 • Lätt att nå
 • Tysta rum intill trädgården
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 08-566 215 00

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

På Elite Hotel Arcadia kan du arrangera möten för upp till 55 personer. Hos oss är du alltid i centrum och vi gör allt för att dina mötesdagar ska bli så bra som möjligt.
Våra 4 konferenslokaler ligger på entréplan med ljusa fönster ut mot trädgårdens lugna sida. Ni finner även stora ytor i anslutning till lokalerna för grupparbeten samt fika pauser.

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
Valhall 27 m² 20 p 12 p 10 p - 12 p
Professorn 27 m² 20 p 12 p 10 p - 12 p
Valhall + Professorn 54 m² 55 p 28 p 28 p 24 p 20 p
Studenten 37 m² 20 p 18 p 16 p - 12 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

Valhall

Härligt rum med fönster mot trädgården

 • 27 kvm
 • 20 personer

Valhall är en ljus konferenslokal med stora fönster ut mot den trevliga trädgården. Här kan ni konferera upp till 20 personer i biosittning och önskar ni annan möblering är max antalet 12 personer. Utanför lokalen finner ni fikabuffén.

Professorn

Ljust rum med direkt utgång till härlig trädgård

 • 27 kvm
 • 20 personer

Denna lokal finner ni vägg i vägg med Valhall, de stora fönsterna mot trädgården samt dörren ut mot trädgården gör att lokalen är ljus och luftig. Även här kan ni sitta upp till 20 personer i biosittning samt 12 om annan möblering önskas.

Valhall + Professorn

Ljus och luftig lokal för större möten

 • 54 kvm
 • 55 personer

När vikväggen är borta mellan dessa två lokaler erbjuder vi en ljus lokal för 55 personer i biosittning och 28 personer i annan möblering. Lokalen som är i direkt anslutning till trädgården har mycket ljusinsläpp.

Studenten

Lät tillgängling på entréplan

 • 40 kvm
 • 20 personer

Denna konferenslokal passar utmärkt för styrelsemöte eller konferenser upp till 16 personer med bord och önskar ni biosittning rymmer den 25 personer. Ni sitter avskilt och privat- lokalen har även den härligt ljusinsläpp från trädgården.

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Konferera i lugn och ro på Elite Hotel Arcadia. Vi finns på plats för att se till att ni får en trevlig och givande konferensdag hos oss. Våra fyra möteslokaler som ligger i anslutning till trädgården är ljusa och luftiga samt kreativt inbjudande. Vårt hotell är en utmärkt plats för konferenser, möten, workshops, utbildningar och seminarier.

När mötet behöver en paus erbjuder vi en härlig fikabuffé i konferenslobbyn som har en utgång till trädgården. Njut av goda måltider eller en afterwork i hotellets trevliga restaurang och under sommaren även i trädgården. Då serverar vi även härliga rätter från grillen. Säg till om ni vill boka en föreläsning, dryckesprovning eller annan rolig aktivitet i Stockholm. Vi hjälper gärna till att planera och boka.

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

Frukost på Elite Hotel Arcadia

Frukost på Elite Hotel Arcadia

Välkommen att njuta av vår generösa frukostbuffé varje morgon på Elite Hotel Arcadia.

Restaurang med svarta soffor, sammetsstolar och marmor bord i Stockholm

OTIS

Välkommen till trevliga restaurang OTIS med uteservering på Elite Hotel Arcadia. Här kan du njuta av vällagade rätter i trevlig miljö.

Erbjudanden

Aktiviteter

Whiskeyprovning

Öl & whiskeyprovning

Tillsammans med The Bishop Arms så erbjuder vi härliga öl- och Whiskeyprovningar. Ni får själv välja om ni vill ha provningen på hotellet eller på närliggande The Bishops Arms pub. Ni väljer vad som passar bäst.

Två flaskor Champagne i is

Champagneprovning

Champagne- eller Vinprovning med inspirerande Eva Weckström. Välj mellan 3 olika typer av provningar, önskar ni kan dessa kombineras med mat

Champagne, och/eller mousserande vin
4 olika sorter

Vi talar om hur man provar mousserande vin, framställning, regioner och olika typer, vinernas karaktär, bubblor och druvor, vad vinet passar till i matväg och självklart likheter och skillnader. Provningen går mycket bra att utöka med olika tilltugg som passar vinerna, ex brie, skagen, löjrom, anklevermousse- kostnad tillkommer beroende på vad ni önskar.

Grundprovning
5 olika viner - 1 mousserande, 2 vita, 2 röda

Vi talar om hur man provar vin, lite historik, vinframställning, vinernas karaktär och druvor, vad vinet passar till i matväg och självklart likheter och skillnader. Här går det att utöka provningen med mat/vin i kombination. Man får på tallrik 5 olika smårätter som matchar vinerna, och vi talar extra om mat/vin i kombination- kostnad tillkommer beroende på vad ni önskar

Ripasso och Amarone
4 olika viner (Valpolicella, Ripasso, Amarone och Recioto)
Vi provar 4 olika röda viner från omåttligt populära vinområdet Valpolicella, i Veneto i norra Italien. Vi diskuterar Italien som vinland, regionen, dess druvor och traditioner och de olika stilarna på vinerna.  Även här går det att utöka provningen med choklad/vin i kombination. Man får på tallrik 4 olika chokladbitar som matchar respektive vin. Vi talar om chokladbönans historia, odling och framställning samt självklart hur man matchar med vinet. Läs mer på www.evasvinochmat.com.

Chokladtryfflar i olika färger

Chokladprovning

I samarbete med Chokladfabriken erbjuder vi chokladprovning.  Chokladfantaster från Chokladfabriken kommer till hotellet och håller en provning för er samt berättar om chokladens historia. Aktiviteten passar för 8-50 personer. Läs mer om Chokladfabriken här

Människor som lagar mat

Aktiv matlagning med AVEQIA

I samarbete med AVEQIA så erbjuder vi Aktiv Matlagning. Ta en kort promenad på 10 minuter till AVEQIAs fina lokaler och avnjut en underbar middag där ni själva har lagat maten tillsammans men en erfaren kock.

piano

Musikquiz

Avsluta er konferens med ett underhållande musikquiz!
Våra duktiga quizmasters från Bishop Arms kommer till hotellet och håller ett musikquiz för er. Quizet passar både i samband med en fördrink på hotellet eller under middagen.

En man framför publik

Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle.

Bo på hotellet
Hotell Stockholm - Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Elite Hotel Arcadia
Körsbärsvägen 1
114 23 Stockholm
08-566 215 00 konferens.arcadia@elite.se Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Hotelldirektör

Felix Bordon
073-383 58 48 felix.bordon@elite.se

Regional försäljningschef

Anna Bensalah
070-511 11 73 Anna.Bensalah@elite.se

Receptionschef

Amir Al-Azawi
amir.alazawi@elite.se

Hitta hit

Ankomst med flyg

Från Stockholm Arlanda Airport går Flygbussarna och Arlanda Express till Stockholm Centralstation. Fortsätt från Stockholm Centralstation med tunnelbana till hotellet. Taxi från Arlanda tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Vi rekommenderar att du ber om fast pris innan du stiger in i taxin.
Från Bromma Flygplats finns taxi eller flygbuss till Stockholm Centralstation. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

Ankomst med bil

E4 från norr och söder, kör mot Norrtull, följ skyltarna mot Värtahamnen och kör in på Valhallavägen. Efter cirka 200 meter syns hotellet på vänster sida, gör då en vänstersväng i korsningen Valhallavägen – Odengatan. Där börjar Körsbärsvägen och hotellet ligger framför er.

Ankomst med tåg/buss

Tunnelbana

Röda linjen mot Mörby Centrum och tunnelbanestation Tekniska Högskolan. Följ skyltarna mot Körsbärsvägen där ni finner hotellet, hundra meter från uppgången.

Tåg

Stockholms Centralstation. Ta sedan tunnelbana eller taxi till hotellet.

Buss

Lokalbussar norrifrån stannar vid hållplats Tekniska Högskolan, omkring hundra meter från hotellet. Stadsbussar stannar vid hållplats Valhallavägen och hotellet ligger hundra meter därifrån.

I närheten

Kommunikationer

Stockholm Centralstation: 2,6 km
Stockholm Bromma Airport: 18 km
Stockholm Arlanda Airport: 39 km
Tunnelbana: 100 m

Sevärdheter

Stadion: 1 km
Kungliga tennishallen: 2 km
Stureplan: 1,8 km
Djurgården: 4 km
Hagaparken: 4 km

Företag

Kungliga Tekniska Högskolan (KTH): 500 m
Försvarsmakten: 1,5 km
Stockholms universitet 2,7 km
Fortum: 3,6 km