Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Konferens & möten Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Här får konferensen energi från naturen och de vackra omgivningarna vid Stockholms inlopp. Elite Hotel Marina Tower är en imponerande mötesplats med konferensvåning, flexibla mötesrum, utställningsytor och kongressal för upp till 400 personer. Det är smidigt att komma hit med buss, bil eller båt från Nybroplan. Sturebadet Marina Tower finns också i byggnaden.

 • 400 personer
 • 14 lokaler
 • Största lokalen 400 kvm
 • Tv-studio
 • Imponerande event & möten
 • SQ bar och restaurang
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 08 559 017 46

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

På Elite Hotel Marina Tower kan du arrangera inspirerande möten i en avkopplande miljö. Hotellet erbjuder ett helt konferensplan med 13 konferensrum och bemannad konferensreception, här finns väl tilltagna ytor för mingel och utställning. På entréplan finns även en vacker kongressal för upp till 400 personer. Flera av våra lokaler har fantastisk utsikt över vattnet. Klicka här för en virtuell tur av hotellet.

Elite Hotel Marina Tower erbjuder även en komplett utrustad Tv-studio så att ni kan live-sända viktigt innehåll direkt från hotellet. Tv-studion har proffesionell personal för full teknisk support, tre kameror, ljud- och ljusteknik samt en 15 meter högupplöst LED-vägg. Läs mer om vår Tv-studio här.

BROSCHYR

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
Gyllene Salen 400 m² 400 p 200 p 72 p 250 p -
Djurgårdssalen 396 m² 240 p 150 p - 200 p -
Skansen 120 m² 100 p 70 p 30 p 60 p 20 p
Seglora 156 m² 130 p 90 p 38 p 90 p -
Solliden 120 m² 100 p 70 p 30 p 60 p 20 p
Mannagrynskvarnen 76 m² 50 p 40 p 24 p - 30 p
Saltsjöqvarn 41 m² 25 p 18 p 12 p - 12 p
Waldemarsudde 49 m² 40 p 26 p 14 p - 20 p
Saltsjöqvarn / Waldemarsudde 90 m² 60 p 40 p 22 p - -
Prins Eugenes salong 110 m² 90 p 60 p 32 p 60 p 24 p
Saltsjön 35 m² - - - - 12 p
Danviken 38 m² 30 p 24 p 14 p - 12 p
Stadshuset 31 m² - - - - 20 p
Grupprum 10 m² - - - - 5 p
Kontoret 17 m² - - - - 8 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

Gyllene Salen

Maffig lokal med oändliga möjligheter.

 • 400 kvm
 • 400 personer
Gyllene Salen är möjligheternas lokal med sina 400 kvm och 6 meter i takhöjd. Denna lokal går att förvandla till vad du önskar, minimässor, bilutställning, banketter eller stora konferenser för att nämna några. I lokalen ingår en 18 kvm scen, 3 projektorer, BOSE ljudsystem, 6 stycken talenheter. Lokalen rymmer upp till 400 personer i biosittning och 380 i bankettsittning. Lokalen går även att möblera i skolsittning för 300 personer, 280 personer i rundabord samt 72 i U-bord.

Djurgårdssalen

Med härlig utsikt över Stockholms inlopp.

 • 396 kvm
 • 240 personer
Djurgårdssalen är en stor lokal med flexibla lösningar och härlig utsikt över Stockholm inlopp. Lokalen går att dela av till 3 mindre lokaler vilket gör den perfekt för stora grupper som även behöver delas in mindre sällskap. Lokalen har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.

Skansen

För möten med en vacker utsikt.

 • 120 kvm
 • 100 personer
Skansen är en vacker och ljus lokal med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Gamla Stan. Här kan du konferera upp till 100 personer i biosittning. Önskar du större yta går det att öppna upp till den intilligande lokalen Seglora. Här finns även möjlighet för mörkläggning.

Seglora

Luftig lokal med fönster från golv till tak.

 • 156 kvm
 • 130 personer
Seglora är en ljus lokal med stora fönster. Här konfererar ni upp till 120 personer i biosittning. Seglora är den mittersta lokalen av Djurgårdssalen så önskas större yta så går det att öppna upp till både Skansen och Solliden på vardera sida. Lokalen har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.

Solliden

Luftig lokal med vackra detaljer och en härlig soffa.

 • 120 kvm
 • 100 personer
Solliden är en luftig konferenslokal med stora fönster. Här kan ni konferera upp till 100 personer. Önskar ni större yta går det att öppna upp till intilligande lokalen Seglora. Solliden har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.

Mannagrynskvarnen

Ombonad lokal med en personlig touch.

 • 76 kvm
 • 65 personer

Mannagrynskvarnen är en ljus och varm lokal med sjöglimt. Här sitter ni bekvämt och luftigt upp till 24 personer i u-bord men ni kan även sitta upp till 65 personer i biosittning. Lokalen har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.

Saltsjöqvarn

Perfekt för mindre möten.

 • 41 kvm
 • 25 personer

Saltsjöqvarn är en trevlig lokal anpassad för mindre möten. Här kan ni konferera bekvämt och luftigt upp till 35 personer. I lokalen finns en mobil vägg som går att öppna upp mot lokalen Waldemarsudde, vilket gör att den passar perfekt för flexibla möbleringar. Lokalen har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.

Waldemarsudde

Ljus och luftig lokal för mindre möten.

 • 49 kvm
 • 40 personer
Waldemarsudde är en ljus lokal anpassad för föredrag och presentationer. Lokalen kan möbleras i skolsittning eller biosittning. Här finns en mobil vägg som går att öppna upp mot lokalen Saltsjöqvarn vilket gör den perfekt för flexibla lösningar. Waldemarsudde har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare.

Saltsjöqvarn / Waldemarsudde

Med en härlig soffgrupp och utsikt över saltsjön.

 • 90 kvm
 • 60 personer
Saltsjöqvarn/ Waldemarsudde är en rymlig och luftig lokal med charmiga halvmåne fönster. Här kan du ha bekväma konferenser för upp till 80 personer. Lokalen har en delbar vägg vilket gör att den går att dela av till två mindre lokaler om så önskas. Saltsjöqvarn/Waldemarsudde har heltäckningsmatta och takmonterade högtalare. 

Prins Eugenes salong

Stor luftig lokal med charmiga runda fönster mot havet.

 • 110 kvm
 • 90 personer
Prins Eugene är en ljus lokal med en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Här kan du konferera upp till 100 personer i biosittning. Rummet har heltäckningsmatta högtalare i taket och ett headset. 

Saltsjön

Elegant styrelserum med ett stort runt bord.

 • 35 kvm
 • 12 personer

Saltsjön är en ljus och trevlig lokal med sjöutsikt över Stockholms inlopp. Här kan du konferera upp till 12 personer i styrelsesittning.

Danviken

Ljust rum med svårslagen utsikt.

 • 38 kvm
 • 30 personer
Danvikens stora fönster vetter direkt ut mot Saltsjöns inlopp. Lokalen passar därför perfekt för dig som vill konferera med en vacker utsikt. I den bekväma lokalen kan ni konferera upp till 16 personer i u-bord alternativ 12 personer i styrelsesittning.

Stadshuset

Med vacker utsikt över Djurgården.

 • 31 kvm
 • 20 personer

Stadshuset är en ljus lokal med fantastisk sjöutsikt. Lokalen har fastmöblering med träbord och bekväma stolar. Här kan du konferera upp till 18 personer i styrelsesittning.

Grupprum

Trevliga lokaler med runda bord.

 • 10 kvm
 • 6 personer

Våra grupprum passar perfekt för kortare möten och grupparbeten. Här kan man sitta upp till se personer. De tre grupprummen ligger i anslutning till konferenslobbyn.

Kontoret

Styrelserum med det lilla extra.

 • 17 kvm
 • 8 personer

Kontoret är en perfekt lokal för dig som vill ha extra bekvämligheter. Här finns en espressomaskin, en 65 tums tv som går att koppla upp mot datorn samt en stor whiteboard. Lokalen har fast möblering med träbord och bekväma fåtöljer. Här kan du konferera upp till 18 personer i styrelsesittning

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Ditt arrangemang är i trygga händer på Elite Hotel Marina Tower. Det här är en mötesplats med många möjligheter och erfarna mötesrådgivare. Vi hjälper dig arrangera allt från en affärslunch, till en fest, konferens, kongress eller imponerande bankett.

Konferensvåningen är bemannad med egen personal och här finns generösa ytor för mingel och utställningar. Flera av våra 13 konferensrum erbjuder havsutsikt. Den vackra kongresshallen för upp till 400 personer ligger på entréplan. Här finns också SQ bar och restaurang där frukost, lunch och middag serveras. Uteserveringen vid vattnet är öppen under sommarmånaderna.

Kombinera gärna konferensen med ett besök på Sturebadet Marina Tower. Vi hjälper gärna till att planera och boka, samt även andra inspirerande aktiviteter och upplevelser i Stockholm.

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

SQ Bar & Restaurang

Välkommen till SQ bar och restaurang. Vi inspireras av det nordiska köket, med fokus på kvalitet, närodlat och hållbart. Restaurangen är en naturlig mötesplats där goda grannar och stockholmare möter långvägagäster.

Frukost på Elite Hotel Marina Tower

Njut av en härlig hotellfrukost i restaurang SQ, vi serverar en härlig frukostbuffé i en varm och ombonad miljö.

Erbjudanden

Aktiviteter

Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen. Elite Hotel Marina Tower en perfekt utgångspunkt för aktiviteter. Vi hjälper er arrangera allt från spa-upplevelser, mat och dryckesprovning till olika vattenaktiviteter för er nästa konferens i Stockholm!

Måltavla

Laserlerduveskytte

Miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av en laserlerduveskyttetävling. Passar grupper i alla storlekar.

Upp till 5 personer skjuter samtidigt på samma duva i både individuella och lagtävlingar. Träffar, missar och poäng visas på en elektronisk poängtavla där även ljudnivån kan justeras.

Spa lounge på Elite Hotel Marina Tower

Sturebadet Marina Tower

Tillsammans med Sturebadet Marina Tower erbjuder vi aktiviteter i hälsans tecken för både stora och så grupper. Ta en paus under konferensen och ladda ny energi eller avsluta dagen med ett uppfriskande träningspass tillsammans.
Blomma och två i spat på Elite Hotel Marina Tower

15 minuters Time Out

Överraska dina medarbetare med en skön bensträckare för att ge ny kraft och energi i konferensen. Vi kommer till ert konferensrum när det passar er bäst och tar hand om både kropp och själ. Vi låter er först slappna av mentalt för att sen låta kroppen komma i rörelse och få igång både tanke och cirkulation.
Poolen på Elite Hotel Marina Tower

Privat gruppträning

Börja er dag med en tuff bootcamp utomhus eller ta en paus i konferensen och kör en skön vattenträning i vår pool. Eller varför inte en Yoga i konferensrummet. Inga förkunskaper krävs, våra instruktörer anpassar klassen efter gruppen. Här ligger fokus på glädje och gemenskap.

Utsikt över vattnet från Elite Hotel Marina Tower

Spänningsfyllda turer med RIB-båt

Förbered dig på en annorlunda naturupplevelse på vattnet, håll i hatten! Åk ut i skärgården och upplev farten när vi susar mellan kobbar och skär med RIB-charter i Stockholm. På utflykterna med RIB-båt i centrala stan visar vi alla Stockholms sevärdheter. Bland annat Vaxholms fästning, Djurgården, Fjäderholmarna, Vasa-museet och Gröna Lund hinner vi med.
Vi är flexibla och tillmötesgående vid till exempel företagsevent med RIB-båt. Så länge vattnet är 0,5m djupt tar vi oss fram utan problem. I början av turen kör vi lugnt, men i rafflande toppfart kommer vi upp i runt 55knop. Transport med RIB det både roligaste och mest tidsbesparande alternativet att färdas på vatten.

Bo på hotellet
Elite Hotel Marina Towers pampiga fasad med vatten och båtar framför

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Elite Hotel Marina Tower
Saltsjöqvarns Kaj 25
131 71 Stockholm
08 559 017 46 konferens.marinatower@elite.se Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Hotelldirektör

Johan Sund
johan.sund@elite.se

Hitta hit

Ankomst med flyg

Stockholm Arlanda Airport

Från Stockholm Arlanda Airport går Arlanda Express direkt till Stockholm centralstation och flygbussarna stannar vid fler hållplatser under vägen. Taxi från Arlanda tar ca 30 minuter beroende på trafikläget. Alla taxibolag känner till hotellets adress och vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin. 

Bromma Stockholm Airport

Från Bromma Stockholm Airport finns taxi eller flygbuss till Stockholm Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

Ankomst med bil

Från Slussen

Kör Stadsgårdsleden mot Nacka. Vid stora korsningen i Henriksdal, sväng vänster in på Kvarnholmsvägen, kör vänster i rondellen in på Hästholmsvägen och fortsätt rakt fram tills ni ser en tunnel ner till höger. Ta första avfarten till vänster i tunneln, parkera i garaget, Utsikten, på plan 11. Betala i automaten med kort eller via appen MobilPark. Kod för in & utpassering finns på biljetten.

Ankomst med tåg/buss

Tunnebana

Tunnelbanestation Slussen

Buss

Buss 53, avgår från T-centralen eller Slussen (Läge L). Gå av vid hållplats Henriksdalsviadukten, ta vänster i rondellen och första vägen till höger (Västra Finnbodavägen), där finns en hiss ner till hotellet.

Båt

Båt från Nybrokajen till hållplats Saltsjöqvarn tar ca 10 min. SL-biljett och Stockholmskortet gäller som färdbevis. Köp biljett innan du går ombord, till exempel på 7-Eleven vid Nybroplan. Se året om tidtabell här. På helger under sommarhalvåret kan man även åka med bolaget Ressels båt “M/S Emelie”. Biljett kan köpas ombord.

I närheten

Kommunikationer

Stockholm Arlanda Airport: 45 km
Bromma Stockholm Airport: 10 km

Sevärdheter

Fotografiska: 2,7 km
Ericsson Globe arena: 3,9 km
Djurgården: 1,7 km
Kungliga slottet: 4,1 km

Företag

Atlas Copco: 2,5 km
Epiroc Rock Drills AB: 2,5 km