Om erbjudandet

Nu finns möjlighet att ta ert digitala möte till nästa nivå! Elite Hotel Marina Tower i Stockholm erbjuder en komplett utrustad tv-studio i samarbete med den professionella aktören Bright för att kunna erbjuda tv-produktion och digitala möten av världsklass. 

Håll igång verksamheten och kommunicera med era kunder precis som vanligt. Vi har byggt om ett av våra fina konferensrum till en tv-studio så att ni kan fortsätta att mötas och interagera från en trygg och ren miljö. Streama live-sändningar eller spela in föreläsningar för framtida bruk. Hos oss finns alla möjligheter, oavsett era behov. 

Vår tv-studio passar utmärkt för livesändning av tv-produktioner, föreläsningar, shower, styrelsemöten, bolagsstämmor, digitala seminarier, konferenser, videokonferenser, webbinarium och föreläsningar. Hos oss får ni full teknisk support av professionell personal så att ni kan leverera på högsta nivå. Livesänd er nästa presentation eller håll en presskonferens. Här finns alla möjligheter med tre kameror, bra ljud- och ljusteknik, samt en 17x4 meter högupplöst LED-vägg. 

På hotellet finns allt ni behöver för en smidig inspelningsdag. Boka till mat och dryck och ta del av våra fina faciliteter precis intill vattnet med vacker utsikt över Djurgården. Studion är bemannad med serviceinriktade tekniker som garanterar driftsäkerheten under er inspelning.

Säkerhet

  • All personal är frisk och feberfri
  • Lokalen städas noga och regelbundet
  • Alla kontaktytor rengörs mellan sändningarna
  • I studion finns tillgång till desinfektionsmedel
  • Vi genomför ett rutinmässigt arbete för att säkerställa att arbetsmiljön hålls säker och hälsosam för alla.
  • För oss är säkerheten för er och vår personal det absolut viktigaste i denna situation

Fakta & Detaljer

I teknikväg finns allt som behövs för att göra en professionell stream/video. Det ingår bl.a 17x4 meters LED vägg, 3-studiokameror, full mixplats samt tekniker som är på plats och tar hand om ljud/ljus/kamera/bildproduktion.

Frånpriset baseras på vårt paket Streamingstudio och är ex. moms.