Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Konferens & möten Elite Palace Hotel, Stockholm

Elite Palace Hotel i Vasastan, nära Odenplan och Norrtull, är en mötesplats med många möjligheter för dig som söker konferens i Stockholm. Här finns lokaler för stora konferenser och små möten, här finns öppna ytor för mingel och aktiviteter, restaurang, pub och lobbybar. Dessutom finns här ett exklusivt spa och gym. Flygbussarna stannar utanför hotellet och det är ca 200 meter till pendeltåg och tunnelbana.

 • 150 personer
 • 8 lokaler
 • Största lokalen 200 kvm
 • Spa & gym
 • Flygbussar utanför hotellet
 • Parkeringsgarage
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 08-400 004 68

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

Elite Palace Hotel är ett omtyckt och välbesökt konferenshotell med stora ytor. Våra spännande lokaler ger dig alla möjligheter att skapa intressanta möten. Hotellet erbjuder 11 ljusa och bekväma lokaler samt egen konferensreception.  Vi hjälper dig att få lokalen möblerad och utrustad efter dina önskemål. Här finns gott om plats för både stora konferenser och små möten.

 

BROSCHYR

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
Vanadissalen & Vasasalen 200 m² 150 p 120 p 50 p 120 p -
Vasasalen 150 m² 120 p 80 p 30 p 80 p -
Vanadissalen 87 m² 60 p 40 p 30 p 36 p 30 p
Gästrikesalen 48 m² 40 p 30 p 16 p 30 p 16 p
Hälsingesalen 52 m² 40 p 24 p 20 p 24 p 20 p
Dalasalen 42 m² 30 p 16 p 14 p 16 p 14 p
Frej 35 m² - - - - 10 p
Tor 40 m² 30 p 16 p 20 p 18 p 20 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

Vanadissalen & Vasasalen

En lokal full av möjligheter.

 • 200 kvm
 • 150 personer

Vanadissalen och Vasasalen är två lokaler som går att öppna upp till en stor lokal eller om så önskas användas var för sig. Här kan du ha allt ifrån produktlanseringar och föreläsningar till bankettmiddagar. Lokalen är belägen på entréplan och har stora fönster ut mot innegården. Här kan du konferera upp till 150 personer. Restaurangen ligger i anslutning till lokalen och fikabuffé kan dukas upp i lokalen om så önskas. I lokalen ingår en scen 2 x 5 meter, 2 headset och 1 st trådlös mikrofon samt ljus & ljud utrustning. Lokalen har heltäckningsmatta.

Vasasalen

Stor och flexibel lokal.

 • 150 kvm
 • 120 personer

Vasasalen är en rymlig lokal med scen som passar allt från föreläsningar till bankettmiddagar, här är möjligheterna många. Här kan du konferera upp till 120 personer. Restaurangen ligger i anslutning till lokalen och fikabuffé dukas upp utanför. Vasasalen har en vikvägg som går att öppna upp mot Vanadissalen vilket gör att den passar perfekt för flexibla möbleringar. I lokalen ingår en scen 2 x 5 meter, 1 headset och 2 st trådlösa mikrofoner samt ljus & ljud utrustning. Lokalen har heltäckningsmatta.

Planlösning

Vanadissalen

Ljus och luftig lokal med stora fönster.

 • 87 kvm
 • 60 personer

Vanadissalen är en ljus och luftig lokal som är belägen på entréplan. Lokalen har stora fönster ut mot innergården. Restaurangen ligger i anslutning till lokalen och fikabuffé dukas upp utanför. Vanadissalen har en vikvägg som går att öppna upp mot Vasasalen vilket gör att den passar perfekt för flexibla möbleringar. Lokalen har heltäckningsmatta.

Planlösning

Gästrikesalen

Trevlig lokal med dagsljus.

 • 48 kvm
 • 40 personer

Gästrikesalen är en ljus och trevlig konferenslokal med en kapacitet på upp till 40 personer. Lokalen är belägen på entréplan och har stora fönster mot Hälsingegatan. Lokalen har heltäckningsmatta.

Hälsingesalen

Med stora fönster mot Hälsingegatan.

 • 52 kvm
 • 40 personer

Hälsingesalen är en luftig konferenslokal en halv trappa upp från entréplan. Här kan du konferera upp till 40 personer. Hälsingesalen har heltäckningsmatta och stora fönster ut mot Hälsingegatan. Lokalen har heltäckningsmatta och det är en trappa upp till lokalen.

Dalasalen

Med härligt ljusinsläpp.

 • 42 kvm
 • 30 personer

Dalasalen är en ljus konferenslokal med stora fönster. Lokalen belägen på entréplan och har stora fönster ut mot Hälsingegatan. Här kan du konferera upp till 30 personer.

Frej

Luftig lokal med stora fönster.

 • 35 kvm
 • 10 personer

Frej är ett luftigt och ljust konferensrum som är beläget på entréplan. Lokalen har stora fönster mot innergården.

Tor

Perfekt för mindre möten.

 • 40 kvm
 • 30 personer

Tor är ett luftigt och ljust konferensrum som är beläget på entréplan. Lokalen har stora fönster ut mot innergården.

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Ditt möte är i trygga händer på Elite Palace Hotel. Vi finns med från första stund till avresan för att hjälpa dig planera och arrangera en konferens, bankett, utbildning, seminarium, styrelsemöten eller workshop. Allt är samlat under ett tak; service i toppklass, moderna möteslokaler, grupprum, bankettsal och inspirerande mingelytor. Dessutom har vi ett fantastiskt spa med pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum, spa-lounge med öppen spis, och ett 300 kvm stort gym.

Konferensens efterlängtade fikapaus består av en härlig fikabuffé som serveras i konferenslobbyn. Lunch serveras i restaurangen, middag efter önskemål, förslagsvis i restaurangen, vid vackert dukade bord i bankettsalen eller på gastropuben The Bishops Arms.

Ett tips är att samlas i hotellets jazzbar Bar 115 för en uppfriskande dryck och goda gastro-snacks. Öl- eller whiskyprovning på The Bishops Arms är också en uppskattad konferensaktivitet. Vi hjälper gärna till att planera och boka en inspirerande föreläsning, rogivande spa eller upplevelser i Stockholm.

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

The Bishops Arms Sankt Eriksgatan, Stockholm

Vår pub är ett uppskattat stamställe för både stockholmare och hotellgäster. Puben erbjuder ett av Stockholms bredaste fatöls- och whiskysortiment.

Bar 115 på Elite Palace Hotel

Bar & Bistro 115

Välkommen till Bar & Bistro 115 här kan du njuta av trevlig mat och dryck i en avkopplande loungemiljö.

Restaurang 115 på Elite Palace Hotel i Stockholm

Välkommen till Restaurang 115

Restaurang 115 serverar frukost, konferensluncher och middagar i en avslappnad och modern miljö. Restaurang 115 skräddarsyr menyer för större sällskap och det finns även möjlighet att hyra restaurangen för fester och bröllop.

Hotellfrukost med juice, ägg, smörgås och croissanter

Frukost på Elite Palace Hotel

Oavsett om du är hotellgäst eller inte så kan du starta dagen med en härlig frukostbuffé hos oss. Varje morgon dukar vi upp en generös frukostbuffé med massor av godsaker.

Erbjudanden

Aktiviteter

Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen. Vi erbjuder ett flertal aktiviteter som genomförs proffsigt med mycket glädje. Vi arrangerar allt från teambuilding-aktiviteter till drinkskolor i vår trevliga lobbybar och ölprovningar i vår pub, The Bishops Arms. Vi hjälper er att arrangera det mesta utifrån era önskemål.

Ölprovning

Ölprovning

Vi erbjuder en inspirerande ölprovning på The Bishops Arms. Under provningen får ni en guidad tur genom ölens historia och provar  fem olika ölsorter. Snacks ingår och om man önskar går det även att beställa till en charkbricka.

Bokas minst 5 dagar innan ankomst. Aktivitet för 6-26 personer.

Talarforums logga och en person på en scen

Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 08-566 217 20 eller mejla konferens.palace@elite.se så berättar vi mer.

Chokladtryfflar i olika färger

Chokladprovning

Passa på att lyxa till er mötesdag med en chokladprovning som hålls av Chokladfabrikens egen chokladspecialist. Under en timme provar ni olika sorters ren choklad och några praliner medan ni lär er mer om choklad och kakao. Till det bjuds det på äppeljuice. Ni kan även addera ett passande vin för 100 sek/ person. Aktiviteten bokas senast 10 dagar innan ankomst. Passar för minst 6 personer.

Bo på hotellet
Hotell Stockholm - Elite Palace Hotel

Elite Palace Hotel, Stockholm

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell på Sankt Eriksgatan beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns den trevliga gastropuben The Bishops Arms med god mat och dryck i en genuin engelsk pubmiljö samt Bar & Bistro 115 i vår trevliga lobby. På hotellet finns även Vana Spa, vårt moderna spa och gym som öppnade under våren 2020. Här hittar du ett 300 kvm stort gym, en härlig pool, jacuzzi och många härliga spa-behandlingar. 

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Elite Palace Hotel
Sankt Eriksgatan 115
113 43 Stockholm
08-400 004 68 konferens.palace@elite.se Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Hotelldirektör

Patrik Nordkvist
08-566 217 00 patrik.nordkvist@elite.se

Hotellchef

Emma Rosengren
08-566 217 00 emma.rosengren@elite.se

Försäljningschef

Anna Strid
anna.strid@elite.se

Receptionschef

Nathalie Karlsson
08-566 217 00 nathalie.karlsson@elite.se

Hitta hit

Ankomst med flyg

Stockholm Arlanda Airport

Flygbussarna från Stockholm Arlanda Airport stannar vid hållplats ”Norra Stationsgatan”, ca 50 meter från hotellet. Arlanda Express går direkt till Stockholm Centralstation. Taxi till hotellet tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin.

Stockholm Bromma Airport

Från Stockholm Bromma Airport finns taxi eller flygbuss till Stockholm Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

Ankomst med bil

E4:an norrifrån

Kör mot Norrtull och håll höger fil efter Karolinska Sjukhuset. Vid Norrtull följer du den vita skylten mot Sankt Eriksplan. När du kommer in på Sankt Eriksgatan ligger hotellet ca 100 meter upp på höger sida.

E4:an söderifrån

Följ Essingeleden norrut runt city. Tag avfarten mot Norrtull och välj första vita skylten mot Sankt Eriksplan. Passera under Solnabron, kör ca 500 meter, sväng sedan höger in på St. Eriksgatan och hotellet som ligger på höger sida.

Ankomst med tåg/buss

Tunnelbana

Gröna linjens tunnelbanestation St. Eriksplan, uppgång Torsgatan och en promenad på ca 500 meter.

Tåg och pendeltåg

Stockholm Centralstation. Fortsätt med pendeltågets rosa linje mot Uppsala Centralstation, Märsta eller Bålsta. Kliv av vid Odenplan Station och välj uppgång Vanadisvägen. Hotellet ligger 200 meter från uppgången.

Buss

Buss 57 stannar i närheten av hotellet vid hållplats Vanadisplan. Hotellet ligger 200 meter från hållplatsen.

I närheten

Kommunikationer

Stockholm Centralstation: 2,4 km
Flygbussarna: 160 m
Stockholm Odenplan Station: 200 m
Stockholm Arlanda Airport: 37 km
Stockholm Bromma Airport: 8 km


Sevärdheter

Hagaparken: 2 km
Fjärilshuset: 2.5 km
Stockholm Stadsbibliotek: 1 km
Vasaparken: 800 m

Företag

Academic Work
Teleperformance
Astrakan Strategisk Utbildning AB
Amadeus Scandinavia
Babs Paylink