Konferens på Hotel Bishops Arms, Strängnäs Hotel Bishops Arms, Strängnäs

Hotel Bishops Arms är beläget mitt i centrala Strängnäs med gångavstånd till det mesta. Stationen ligger endast några minuters promenad från hotellet och tåg till och från Stockholm tar 45 minuter vilket gör Hotel Bishops Arms är ett lättillgängligt alternativ för konferens och möten. Våra två ljusa och trevliga konferenslokaler har utsikt över Gyllenhjelmstorget och är perfekta för möten, föredrag, konferenser och events för upp till 100 personer.

 • 100 personer
 • 2 lokaler
 • Största lokalen 200 kvm
 • Takterass
 • Öl- och whisky provning
 • Lätt att nå
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 0771-788 789

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

Våra två ljusa och trevliga konferenslokaler har utsikt över Gyllenhjelmstorget och är perfekta för möten, föredrag, konferenser och events för upp till 100 personer. Lokalerna är utrustade med WiFi, projektor, blädderblock, whiteboard, block, pennor och mineralvatten.

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
Roggesalen 200 m² 100 p 60 p 50 p - 40 p
Mässen 150 m² 60 p 40 p 50 p - 40 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

Roggesalen

Trevlig lokal som passar för större evenemang och middagar.

 • 100 personer
 • 200 kvm
 • Anslutning till takterrass

Roggesalen är belägen en trappa upp med härlig utsikt över Gyllenhjelmstorget och i anslutning till en takterrass på våning två. Lokalen är ljus med trägolv och lämpar sig för föredrag, utbildningar, bröllop, större middagar och events.

Mässen

Ljus och trevlig lokal med vacker utsikt över Gyllenhjelmstorget.

 • 60 personer
 • 150 kvm
 • Stora fönster för naturligt ljusinsläpp

Mässen är belägen på första våning med utsikt över Gyllenhjelmstorget och i anslutning till en takterrass på våning 2. Lokalen är ljus med trägolv och passar bra för styrelsemöten, workshops och mingel.

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Ditt arrangemang är i trygga händer på Hotel Bishops Arms Strängnäs. Ett styrelsemöte eller workshop passar utmärkt i Mässen. Om du anordnar en konferens, fest eller ett event rekommenderar vi Roggesalen med vacker utsikt och tillhörande takterrass.

Vi finns vid din sida från första mötet till avresa för att ge råd, samordna och se till att deltagarna får en personlig och minnesvärd upplevelse. Upplev en härlig konferensfika och se fram emot en välkomponerad meny från The Bishops Arms.

Gör en konferensförfrågan
Bo på hotellet
Hotel Bishops Arms i Strängnäs

Hotel Bishops Arms, Strängnäs

Hotel Bishops Arms ligger på torget centralt i Strängnäs med närheten till allt. Vi erbjuder 34 trivsamma hotellrum och på entréplan ligger vår uppskattade gastropub The Bishops Arms där du njuter av god mat och dryck.

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Hotel Bishops Arms
Gyllenhjelmsgatan 20
64530 Strängnäs
0771-788 789 bokning.strangnas@bishopsarms.com Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Försäljningschef

Anki Gürler
anki.gurler@elite.se

Hitta hit

Ankomst med bil

Kör du bil från Stockholm kör du på E20 söderut mot Göteborg och tar av mot Strängnäs C. Resväg ca. 1 tim.

Kommer du söder eller norr ifrån, passerar väg 55 Strängnäs. Kör mot Strängnäs C. I Strängnäs kör du mot centrum. Hotellet är beläget 150m från hamnen, ett stenkast från Präntaren Köpcentrum.

Ankomst med tåg/buss

Det är lätt att nå Strängnäs då Svealandsbanan passerar staden. Med tåg tar det endast 45 minuter från Stockholms central. Från tågstationen tar det ca 7 minuter att gå till hotellet. Följ gångvägen mot centrum.