UPPDATERINGAR AV ELITE HOTELS REWARDS

Elite Hotels Rewards har uppdaterat sin digitala plattform. Detta medför vissa förändringar av våra grundregler samt en uppdatering av Mina sidor med helt nytt utseende och funktionalitet. Samtidigt har vi ändrat utvalda förmåner, nedan följer en lista med alla förändringar och bra information att ta del av. 

Vanligaste frågor och svar

Behöver du hjälp med att boka en bonusnatt?

Läs mer här!

Upplever du felaktigt poängsaldo under ditt medlemskap?

Läs mer här!

Har ditt medlemsnummer ändrats?

I och med implementeringen av vårt nya system så har de medlemmar som har haft två eller fler medlemskap med samma mejladress kopplats samman. All din historik samt alla poäng finns kvar med ditt medlemsnummer kan ha uppdaterats. Detta kan kräva att du behöver uppdatera ditt lösenord igen.

MEDLEMSREGLER

Ditt medlemsår blir personligt

Alla medlemsår går från det traditionella kalenderåret till ett helt individuellt medlemsår och förändringen gäller både nivånätter och poäng. Din nivå kalkyleras på ett år från det datum din profil skapades eller senast uppdaterades. Datumet ändras endast om du når en högre nivå - då startar ett nytt år från den dagens datum.

Detta gäller endast medlemmar skapade innan 14 december 2021. 

Giltighetstiden på dina poäng

Har du poäng som skulle gå ut vid årsskiftet 2021/2022 förlängs dessa 60 dagar.

 

FÖRMÅNER

15 nivånätter till GOLD

Vi sänker antalet nivånätter för att nå nivå Gold, från 25 till 15 nivånätter. Det krävs alltså inte lika många nivånätter som tidigare för att nå eller för att behålla nivå Gold. Genom denna förändring utgår förmånen "48-timmarsgarantin" för medlemmar på nivå Gold från 15 december 2021.

Buteljerat vatten

Från 15 december 2021 återinförs buteljerat vatten som förmån för medlemmar på nivå Gold och Platinum. Vattnet delas ut på ankomstdagen.

Alla medlemmar behåller sin nivå 

Vi vill tacka er alla för att så många har besökt oss under ännu ett utmanande år. Vi har därför bestämt oss för att låta alla medlemmar behålla sin nivå ytterligare ett år. 

För att behålla nivån behöver man bo de antal nivånätter som krävs för respektive nivå innan sitt personliga år börjar om. 

 

NY INLOGGNING OCH NYA MEDLEMSSIDOR

Vi har uppdaterat "Mina sidor" med ett nytt utseende. För att ta del av dina nya medlemssidor behöver du uppdatera din inloggning med ett nytt lösenord. Du behåller ditt medlemsnummer och genom att klicka på länken nedan eller välja glömt lösenord under Logga in får du tillgång till den nya gästportalen. 

 

Som tack för att du är med oss på denna resa ger vi dig 500 poäng efter att du uppdaterat ditt lösenord. Dessa poäng ser du på ditt konto inom en vecka. 

 

 

Kontaktuppgifter

 

Om du har frågor går det bra att kontakta medlemsserivce på:
Tel: 0771–788 789
Email: member@elite.se

Öppettider: Helgfria vardagar 9.00-15.00

Uppdaterat: 2021-12-14