Sinnen skapar minnen

Lyssna på bastun

Unna dig ett besök i våra hotells avkopplande spa- och relaxavdelningar. Du känner doften redan i hissen och så fort du kommer innanför dörren omsluts du av den lugna atmosfären. Klä på dig något bekvämt, öppna dörren till någon av våra olika bastur och känn värmen slå mot dig. Slå dig ner och låt svalkande vatten rinna över dig. Häll vatten på de varma stenarna och känn hur värmen och ångan stiger i bastun.  

Höj upplevelsen med Elite Hotels

Höj upplevelsen med Elite Hotels

Ta en paus från vardagen och boka in en avkopplande vistelse på något av våra hotell runt om i landet. Många av våra hotell har mysiga relaxavdelningar och på några finns vår egna spaanläggning Vana Spa. Utforska våra olika basturs, från ång- och torrbasturs och låt era sinnen skapa nya minnen.

Lyssna på bastun

Vana Spa

Vana Spa

Välkommen in i en värld där ditt välbefinnande står i fokus. På våra egna spaanläggningar finns en mängd olika basturs, från vanliga till ång- och torrbasturs. Kliv in och möts av värmen, ångan och den avkopplande atmosfären. Idag finns Vana Spa i Stockholm, Karlstad och Skellefteå. 

Våra relaxavdelningar

Våra relaxavdelningar

På många av våra hotell erbjuder vi våra gäster att få uppleva en unik stillhet i hotellets relaxavdelning. Byt om till badrock och tofflor och låt kropp och själ stå i fokus. Oavsett vad hotellet ni tänkt besöka erbjuder finns allt för att ni ska få en riktigt avkopplande stund. 

Avkopplande stunder

Koppla av på Vana Spa

Koppla av på Vana Spa

Elite Palace Hotel, Stockholm

På Vana Spa på Elite Palace Hotel, med perfekt läge i mysiga Vasastan, erbjuder vi en mängd olika spa-paket. Koppla av i vårt aromarum eller i bastun, njut av lugnet och den rofyllda atmosfären eller unna dig en lyxig massage. Efter en dag i vårt spa förtjänar ni en god natts sömn och frukostbuffé.

Relaxpaket i unik miljö

Relaxpaket i unik miljö

Elite Stora Hotellet, Örebro

Slappna av i Lilla Valvet Relax & Gyms bastu och ångbastu. Relaxavdelningen är belägen i vad som tidigare var ett bankvalv, i hotellets vackra byggnad Lilla Hotellet som innan det byggdes om var en bank. I paketet ingår övernattning i något av våra fina rum samt vår generösa frukostbuffé. 

Alla våra spa- och relaxpaket

Alla våra spa- och relaxpaket

Vi har en mängd avkopplande spa- & relaxpaket på våra hotell runt om i landet. Ta en paus från vardagen och boka in en vistelse hos oss där återhämtning står i fokus. I våra paket ingår spa-entré eller spa-behandlingar, en härlig övernattning och generös frukostbuffé.