Sinnen skapar minnen

Lyssna på drinken

Välkommen till hotellets hjärta baren. Kliv in i en värld full av smaker där våra mixologer tar emot dig och guidar dig med säker hand genom dryckesutbudet. Blunda och lyssna till ljudet av isbitar som klirrar och drycker som blandas i shakers. Slå dig ner vid bardisken och beställ en läskande mocktail, en ny favorit eller en omtyckt klassiker. Snart kan du njuta av ljuvliga smaker. 

Höj upplevelsen med Elite Hotels

Höj upplevelsen med Elite Hotels

Våra hotell erbjuder mat och dryck av hög kvalité. På hotellet finns alltid en restaurang, bar eller vår gastropub The Bishops Arms. Boka in er nästa hotellupplevelse på ett av våra anrika hotell runt om i landet och låt era sinnen skapa nya minnen. 

Lyssna på drinken

Våra restauranger och barer

Våra restauranger och barer

På många av våra hotell runt om i landet finns trevliga barer som blir den naturliga mötesplatsen på hotellet och i staden. Här inleder man kvällen med en fördrink innan middagen eller avslutar kvällen med ett glas i goda vänners lag.   

En äkta gastropub-upplevelse

En äkta gastropub-upplevelse

Om ni trivs i klassisk engelsk pubmiljön är The Bishops Arms stället för er! Här serveras ett brett sortiment av öl både på flaska och fat samt upp till 250 sorters single malt whisky. Dessutom serveras här en prisvärd pubmeny.

Utvalda barer

Besök klassiska Plaza Baren

Besök klassiska Plaza Baren

Elite Plaza Hotel, Göteborg

I anslutning till restaurang Swea Wine & Dine på Elite Hotel Plaza ligger mysiga Plaza Baren. Här kan du sjunka ner i en fåtölj och beställa något gott att dricka eller något att äta från vår barmeny.

Självklara mötesplatsen Luce

Självklara mötesplatsen Luce

Ad Astra by Elite

På Luce kan du börja dagen med en espresso eller njuta av cocktails till sent in på kvällen. Den perfekta platsen att vänta in ditt sällskap, beställa en lättare måltid från barmenyn eller bara uppleva den internationella hotellkänslan med en cocktail i handen.

Snart kan du njuta av smakerna

Alla våra mat- & dryckespaket

Alla våra mat- & dryckespaket

Utforska våra matpaket och se fram emot att få njuta av magin när mat och dryck gifter sig. Njut av en trerättersmeny med tillhörande vinpaket eller avnjut en avslappnad måltid bestående av hamburgare och en god lager. Här finns något för alla smaker. I våra paket ingår alltid en härlig övernattning och generös frukostbuffé.