Sinnen skapar minnen

Lyssna på poolen

Starta din dag eller avsluta en lång dag i någon av våra relax- eller spaavdelningar. Byt om till badkläder, ta på dig badrocken och tofflorna som väntar på dig på hotellrummet och gå till hotellets pool. På håll ser du hur det varma vattnet ryker välkomnande. Kliv ner i poolen och låt det behagliga vattnet omsluta din kropp. Njut av en fantastisk utsikt eller den lugnande spa-atmosfären. Snart kan du flyta genom livet. 

Höj upplevelsen med Elite Hotels

Höj upplevelsen med Elite Hotels

Ta ett avbrott från dina måsten och boka in en lugnande vistelse på något av våra hotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. På många hotell har vi avkopplande relaxavdelningar och på några erbjuder vi våra kunder att besöka vår egna spaanläggning Vana Spa. Stig ner i våra pooler och låt era sinnen skapa nya minnen.

Lyssna på poolen

Vana Spa

Vana Spa

Låt ditt välbefinnande stå i fokus i våra spaanläggningar som har ritats av den internationellt erkände arkitekten och designer Per Öberg. Koppla av och njut av lugnet i pooler, jacuzzier och uppvärmda pooler utomhus. Idag finns Vana Spa i Stockholm, Karlstad och Skellefteå. 

Våra relaxavdelningar

Våra relaxavdelningar

Många av våra hotell har relaxavdelningar som de erbjuder sina gäster att nyttja. Byt om till badrock och tofflor och sjunk ner i det sköna vattnet i poolerna eller bubblande vattnet i jacuzziernaOavsett vilket hotell du besöker kan vi garantera dig en avkopplande stund. 

Snart kan du flyta genom livet

Starta dagen på Vana Spa

Starta dagen på Vana Spa

The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Njut av en härlig hotellvistelse för enbart avkoppling och ett härligt besök i fantastiska Vana Spa högst upp i byggnaden. Här erbjuds en utomhuspool med utsikt över vackra Skellefteå. Sov gott i sköna sängar och starta dagen med vår generösa frukost. 

Njut av en skön stund

Njut av en skön stund

Elite Stadshotellet, Karlstad

Unna dig en härlig stund på Vana Spa i Karlstad. Njut av en hamamritual och koppla av i vår hydromassagepool med utsikt över Klarälven. Sov sedan gott i våra sköna sängar och vakna utvilad till en ny morgon som startas med vår härliga frukostbuffé.

Alla våra spa- och relaxpaket

Alla våra spa- och relaxpaket

Förgyll er hotellvistelse med att lägga till ett avkopplande spa- & relaxpaket. Unna er ett avbrott från vardagen och koppla av ordentligt på hotellets spa- eller relaxavdelning. I våra paket ingår spa-entré eller spa-behandlingar, en härlig övernattning och generös frukostbuffé.