Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Våra sociala medier

Håll dig uppdaterad kring Elite Hotels

Besök våra sociala medier för att ta del av de senaste nyheterna inom Elite Hotels. Inspireras av vackra bilder från våra hotell och få uppdateringar kring allt som händer inom kedjan. Vi har en hög närvaro i sociala medier och ger dagliga uppdateringar kring allt som händer hos oss. Följ oss i de olika kanalerna för att inte missa allt spännande som är på gång!

Följ oss i våra sociala medier

Elite Hotels på Facebook

Elite Hotels på Facebook

Följ Elite Hotels på Facebook och håll dig uppdaterad kring allt som händer hos oss. Ta del av event, delta i tävlingar och annat.

Elite Hotels på Instagram

Elite Hotels på Instagram

Utforska Elite Hotels Instagram för daglig inspiration med vackra bilder och uppdateringar från våra hotell i Sverige.

Elite Hotels på Linkedin

Elite Hotels på Linkedin

Följ Elite Hotels på Linkedin och bli en del av vårt nätverk. Håll dig uppdaterad kring allt som händer inom kedjan och kring våra utannonserade tjänster.

The Wood Hotel by Elite

The Wood Hotel by Elite

Upptäck The Wood Hotel by Elite, en unik hotellupplevelse i gränslandet mellan natur och innovation.

Vana Spa

Vana Spa

Följ Vana Spa för härliga spaupplevelser, event och tävlingar. 

Ad Astra By Elite

Ad Astra By Elite

Ta del av en ny upplevelse där destinationen är resan. Följ Ad Astra by Elite, vårt senaste hotell endast 28 minuter söder om Stockholm. 

Elite Hotels på Youtube

Elite Hotels på Youtube

Se filmer från våra hotell och dröm dig bort till härliga hotellupplevelser på våra fina destinationer. På vår Youtube-kanal har vi samlat inspiration inför ditt nästa besök hos oss. Varmt välkommen dit!

Tävla om fina priser

Vinn härliga upplevelser hos oss

Vinn härliga upplevelser hos oss

Vi arrangerar regelbundet tävlingar där du har chansen att vinna fina priser som innehåller allt från en god frukostbuffé till en härlig hotellvistelse med spabesök. Klicka dig vidare för att se våra aktuella tävlingar och ta del av våra tävlingsvillkor.