Aktuella tävlingar och villkor

Ta chansen att vinna härliga upplevelser hos oss

Du följer väl oss på våra sociala medier? Utöver inspirerande bilder, tips, erbjudanden och information kan du även vara med och tävla om generösa priser.

För oss är en härlig upplevelse något utav det bästa som finns och vi arbetar för att kunna ge just det till er på våra hotell och destinationer. Oavsett om upplevelsen är liten eller stor så vill vi skapa minnen som består. För att ge er en extra chans att få ta del av allt som erbjuds hos oss arrangerar vi regelbundet tävlingar på våra sociala medier med priser bestående av allt från guldmedlemskap till frukost och hotellpaket. 

Nedan hittar du våra aktuella tävlingar och tävlingsvillkor.

Sätt guldkant på morsdag: TÄVLINGSVILLKOR

Ansvarig för tävlingen är Elite Hotels of Sweden, Marknadsavdelningen, Box 21034, 100 31 Stockholm. Samt AB Svenska Spel.

 • Tävlingen som anordnas på Elite Eden Park Hotels Instagramkonto och Svenska Spel Turs triss-Instagramkonto och pågår från och med den 6/5 2022 kl. 12:00 till den 15/5 2022 kl. 23:00.
 • För att tävla måste du vara minst 18 år och bosatt i Sverige, inneha en fullständig version av Instagram, följa Elite Eden Park Hotel och Svenska Spel Tur på Instagram, hylla en mamma i kommentasfältet och berätta varför just den här mamman förtjänar en lyxig hotellvistelse på mors dag. Dela gärna inlägget i story.
 • Endast ett tävlingsbidrag per konto godkänns.
 • Ditt kompletta bidrag måste vara oss tillhanda senast kl. 23:00 den 15/5 2022.
 • 1 vinnare utses. Vinsten består av en lyxig övernattning för två personer i juniorsviten ”guldrummet” på Elite Eden Park Hotel i Stockholm den 28-30 maj 2022. Ingår gör även en trerättersmiddag på hotellets restaurang Miss Voon den 28 maj. Vinsten inkluderar även frukost. Allt till ett värde av ca 7 000 kr.
 • Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Elite Hotels of Sweden och Svenska Spel Tur. Juryn utser vinnare baserat på de bidrag som juryn anser har det mest motiverande svaret. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 • Vinnarna kontaktas via DM på Instagram senast den 18/5 2022 av @triss_svenskaspeltur med vidare instruktioner.
 • Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller annan egendom.
 • Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.
 • Anställda på Elite Hotels of Sweden och Ab Svenska Spel får inte delta i tävlingen.
 • Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Instagram.

Följ oss i våra sociala medier

Elite Hotels på Instagram

Elite Hotels på Instagram

Utforska Elite Hotels Instagram för daglig inspiration med vackra bilder och uppdateringar från våra hotell i Sverige.

Elite Hotels på Facebook

Elite Hotels på Facebook

Följ Elite Hotels på Facebook och håll dig uppdaterad kring allt som händer hos oss. Ta del av event, delta i tävlingar och annat.