Sommar på Elite Hotels

Njut av sommaren hos oss

Packa resväskan och upptäck Sverige i sommar! Vi erbjuder fina hotell med allt du behöver för en lyckad semester. Checka in i härliga rum med havsutsikt, eller bo centralt i en mysig stadskärna tillsammans med familj och vänner. Våra hotell finns över hela Sverige på centrala lägen nära tåg, bussar och flyg. Boka ett komplett hotellpaket med middag, spa eller familjeaktivitet. Här hittar du våra bästa sommarerbjudanden just nu. 

Upptäck Sverige

Explore med Elite Hotels

Explore med Elite Hotels

Planerar ni att besöka en ny stad i sommar så har vi samlat alla våra bästa tips på samma ställe. Här kan ni antingen hitta tips baserad på den stad ni ska besöka eller efter vilken typ av tips ni önskar. Bland annat tipsar vi här om mysiga dagsutflykter, vad ni kan hitta på en sommardag, de bästa badplatserna, de soligaste uteserveringarna runt om i landet och så vidare. Givetvis kan ni även fråga vår receptionspersonal om tips när ni är på plats. 

Upptäck våra hotellpaket

Allt för din golfsemester

Allt för din golfsemester

Kombinera en lyckad dag på golfbanan med en övernattning på ett av våra fina hotell. Vi samarbetar med natursköna golfbanor över hela Sverige.

Njut av den friska sommarluften

Njut av den friska sommarluften

Snöra på er era skönaste skor och passa på att njuta av sommarvädret. Vi erbjuder en mängd olika hotellpaket där allt från vandringar till padel ingår.

Spa & relax

Spa & relax

Få några dagars avkoppling av hos oss efter en intensiv vår med ett härligt spapaket på ett av våra fina hotell. Besök Vana Spa eller någon av våra trevliga relaxavdelningar.

Upplev nya smaker

Upplev nya smaker

Kombinera en härlig hotellupplevelse med god mat och dryck. Vi erbjuder flera läckra mat- och vinpaket för härliga smakupplevelser i sommar. 

Alltid på Elite

Vi bryr oss om din upplevelse

Vi bryr oss om din upplevelse

Vårt mål är att din vistelse hos oss ska vara så mycket mer än bara att checka in på ett hotell. Våra kvalitetshotell ligger alltid på centrala platser i Sverige och i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. Klicka dig vidare för att läsa vad du alltid kan förvänta dig när du bor på Elite Hotels.