Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Sommar på Elite Hotels

Njut av sommaren i Sverige med Elite Hotels

Packa resväskan och utforska Sverige i sommar! Vi erbjuder fantastiska hotell som har allt du behöver för en minnesvärd semester. Bo i härliga rum med utsikt över havet eller mitt i en mysig stadskärna. Våra centrala hotell finns över hela Sverige med närhet till tåg, bussar och flygplatser. Boka ett komplett hotellpaket med middag och spa eller en familjeaktivitet för en extra bekväm och avkopplande semester. Här hittar du våra bästa sommarerbjudanden just nu.

Hotellpaket med middag

Se fram emot en Sweet Treat

Se fram emot en Sweet Treat

Boka vårt lyxiga Sweet Treat paket och bo på något av våra fina hotell. Checka in och se fram emot en fantastisk trerätters middag. Nästa dag väntar en generös frukostbuffé.

En avkopplande staycation

En avkopplande staycation

Pausa vardagen för en stund. Checka in på våra vackra kvalitetshotell runt om i Sverige och njut av en utsökt tvårätters middag. Som medlem bokar du till ett förmånligare pris!

Det är du värd

Det är du värd

Boka vårt hotellpaket på något av våra centralt belägna hotell och njut av boende i trivsamma rum, en tvårätters middag på The Bishops Arms samt ölprovning.

Upptäck våra spapaket

Vana Spa i Borlänge

Vana Spa i Borlänge

Upptäck vårt sprillans nya Vana Spa i Borlänge. Ett lyxigt spa för både par, vänner och hela familjen. Välkommen till ett spa utöver det vanliga!

Vana Spa i Snäckviken

Vana Spa i Snäckviken

Hitta lugnet, koppla av och njut av pooler med utsuddade gränser mellan inomhus och utomhus i sommar på Vana Spa i Snäckviken!

Vana Spa i Skellefteå

Vana Spa i Skellefteå

Upplev midnattssolen i Skellefteå från den uppvärmda utomhuspoolen på 20:e våningen. Boka våra spapaket för en komplett vistelse.

Vana Spa i Stockholm

Vana Spa i Stockholm

Koppla av i en härlig miljö med pool, jacuzzi, ång- och torrbastu och aromarum på vårt fantastiska Vana Spa i Stockholm. Upptäck våra exklusiva spapaket!

Vana Spa i Karlstad

Vana Spa i Karlstad

Upplev Vana Spa i Karlstad med utomhuspool och härlig utsikt från Rooftop By Vana. Njut av läckra smakupplevelser och lyxiga spabehandlingar!

Sturebadet Marina Tower

Sturebadet Marina Tower

Sturebadet Marina Tower i Stockholm erbjuder ett unikt Turkiskt Hamam, bastu, jacuzzi och bassäng. Vi har tagit fram paket för alla dina sinnen.

Aktiviteter i sommar

Allt för din golfsemester

Allt för din golfsemester

Kombinera en lyckad dag på golfbanan med en övernattning på ett av våra fina hotell. Vi samarbetar med natursköna golfbanor över hela Sverige.

Njut av den friska sommarluften

Njut av den friska sommarluften

Snöra på er era skönaste skor och passa på att njuta av sommarvädret. Vi erbjuder en mängd olika hotellpaket där allt från vandringar till padel ingår.

Explore med Elite Hotels

Explore med Elite Hotels

Planerar ni att besöka en ny stad i sommar så har vi samlat alla våra bästa tips på samma ställe. Här kan ni antingen hitta tips baserad på den stad ni ska besöka eller efter vilken typ av tips ni önskar. Bland annat tipsar vi här om mysiga dagsutflykter, vad ni kan hitta på en sommardag, de bästa badplatserna, de soligaste uteserveringarna runt om i landet och så vidare. Givetvis kan ni även fråga vår receptionspersonal om tips när ni är på plats. 

Alltid på Elite

Vi bryr oss om din upplevelse

Vi bryr oss om din upplevelse

Vårt mål är att din vistelse hos oss ska vara så mycket mer än bara att checka in på ett hotell. Våra kvalitetshotell ligger alltid på centrala platser i Sverige och i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. Klicka dig vidare för att läsa vad du alltid kan förvänta dig när du bor på Elite Hotels.