Upptäck The Wood Hotel i Skellefteå

Välkommen till en unik och exklusiv hotellupplevelse i en av världens mest hållbara och högsta träbyggnader, The Wood Hotel. Fascineras av magnifika panoramavyer, skandinavisk design med norrländska detaljer, restauranger i toppklass och viktigast av allt, enastående service. Hitta lugnet högst upp på Vana Spa eller njut av en sensationell smakupplevelse från 19e våningen. Vi har skräddarsytt minnesvärda paket som berör alla sinnen.

Vana Spa

Fyll kropp, sinne och själ
Vana Escape
Varva ner och samla energi hos oss med en vistelse för enbart avkoppling. Sov gott i nya rum, njut av en utsökt frukost och ta sedan hissen hela vägen upp till Vana spa för ett oförglömligt besök.
Vana Spoil Yourself
Sätt ert välmående i fokus med ett rofyllt besök på Vana spa med en spektakulär panoramavy över Skellefteå. Njut av en utsökt middag och vakna utvilad till vår härliga frukostbuffé.

Enjoy The Wood

En helt ny hotellupplevelse

Med vårt lyxiga paket får ni njuta av The Wood Hotel till fullo med det bästa av allt. Här bor ni två nätter i ett av våra fina dubbelrum och serveras trerättersmiddag båda dagarna på våra högkvalitativa restauranger. Entré till Vana spa och vår utsökta frukost ingår.

Boka

Middagspaket

Smakupplevelser för alla sinnen
Staycation
Njut extra mycket av er vistelse med vårt Staycationpaket som inkluderar en utsökt fyraätters middag på restaurang Mandel. Nästa morgon väntar en generös frukostbuffé.
Italiensk lyx
Pausa vardagen, njut av Italien för en stund och sedan en god natts sömn i våra lyxiga rum. Denna vistelse inkluderar en välkomponerad middag för två på vår mysiga restaurang Paolo's.

Flytta in på The Wood

Bo i en av världens högsta träbyggnader

Passa på att bo på hos oss och vakna upp varje morgon med en fantastisk utsikt över Skellefteå utanför rummets stora fönster. Givetvis ingår bekvämligheter som wifi och veckostädning.  

Boka