Upptäck The Wood Hotel i Skellefteå

Välkommen till en unik och exklusiv hotellupplevelse i en av världens mest hållbara och högsta träbyggnader, The Wood Hotel. Fascineras av magnifika panoramavyer, skandinavisk design med norrländska detaljer, restauranger i toppklass och viktigast av allt, enastående service. Hitta lugnet högst upp på Vana Spa eller njut av en sensationell smakupplevelse från 19e våningen. Vi har skräddarsytt minnesvärda paket som berör alla sinnen.

Staycation

Pausa vardagen för en stund

Njut extra mycket av er vistelse med vårt Staycationpaket som inkluderar en utsökt 3-rätters middag på restaurang Mandel. Nästa morgon väntar en generös frukostbuffé.

Boka

Vana Spa

Fyll kropp, sinne och själ
Good morning Vana
Varva ner och samla energi hos oss med en vistelse för enbart avkoppling. Sov gott i nya rum, njut av en utsökt frukost och ta sedan hissen hela vägen upp till Vana spa för en perfekt start.
Vana Smooth Afternoon
Sätt ert välmående i fokus med ett rofyllt eftermiddagsbesök på Vana spa. Njut av förstklassig spamiljö med en spektakulär panoramavy över Skellefteå och vakna utvilad till vår härliga frukostbuffé.

Enjoy The Wood

En helt ny hotellupplevelse

Med vårt lyxiga paket får ni njuta av The Wood Hotel till fullo med det bästa av allt. Här bor ni två nätter i ett av våra fina dubbelrum och serveras trerättersmiddag båda dagarna på våra högkvalitativa restauranger. Entré till Vana spa och vår utsökta frukost ingår.

Boka

Middagspaket

Smakupplevelser för alla sinnen
The Sweet treat
Möts av spännande smaker och varianter med en trerättersmiddag på vår samiskinspirerade restaurang Mandel. Sov gott i sprillans nya dubbelrum och njut av utsökt frukost för ett fulländat besök.
Italiensk lyx
Pausa vardagen, njut av Italien för en stund och sedan en god natts sömn i våra lyxiga rum. Denna vistelse inkluderar en välkomponerad middag för två på vår mysiga restaurang Paolo's.

Flytta in på The Wood

Bo i en av världens högsta träbyggnader

Passa på att bo på hos oss och vakna upp varje morgon med en fantastisk utsikt över Skellefteå utanför rummets stora fönster. Givetvis ingår bekvämligheter som wifi och veckostädning.  

Boka

Upptäck våra skidpaket

Boka en komplett skidsemester i Skellefteå
I am cross country skiing - All in
Boka ett komplett skidpaket med allt ni behöver för en lyckad skidsemester; centralt boende, två lyxiga middagar, transfer till skidanläggning med fantastiska längdskidspår och skidförvaring.
I am cross country skiing
Se fram emot en lyckad skidsemester i Skellefteå och njut av härliga dagar med längdskidåkning i vackra omgivningar, en 4-rätters middag på restaurang Mandel och boende på The Wood Hotel by Elite.