The Wood Hotel Experience

Fredagen och lördagen den 24-25 mars är det återigen dags för en upplevelse utöver det vanliga. Vi slår upp portarna till en levande mötesplats fylld med musik och underhållning i kanske världens mest hyllade trähus. Njut av pop-up barer, DJ-framträdanden samt mat- och dryckesprovningar. Här väntar överraskningar runt varje hörn. Varmt välkommen till en minnesvärd helg!

 

Vi tackar för denna gång. Håll utkik efter nästa The Wood Hotel Experience!

Smaka, upplev och umgås

Lördag 25 mars 14.00-16.00
Ost- & vinprovning 495 sek/p
Njut av norrländskt hantverk från ett litet gårdsmejeri i Storkågeträsk utanför Skellefteå. Svedjan Ost kommer erbjuda tre ostar tillsammans med fem väl utvalda franska vita viner. Sommelier Alina Lundmark tar er igenom smakernas värld. Tid: 2 h.
GINPROVNING MED KURJOVIKEN 395 sek/p
Få en djupare insikt om ginets bakgrund och tillverkning. Prova Kurjovikens produkter och lär dig vilka kryddor och smaker som är grunden i varje gin. Totalt avsmakas 5 olika alkoholsorter tillsammans med anekdoter och fakta. Tid: 1,5 h.
Whiskyprovning 395 sek/p
Följ med på en härlig smakresa med High Coast Distillery. Njut av en historisk berättelse om hur allt startade en gång vid den gamla kraftstationen vid Ångermanälvens mynning till nu, med en whisky som nyligen vunnit Maltwhisky VM. Tid: 1,5 h.

Kött- & ölprovning 395 sek/p
Camilla och Viktor tar dig med på en smakresa med de finaste lokala delikatesserna från Järvtjärns utegrisar och öl bryggd med norrländsk stolthet och envishet från Skellefteå Bryggeri. Tid: 2 h.
Vinprovning med Vinonista 495 sek/p
Martin Wall på Vinonista är en passionerad vinleverantör som jobbar uteslutande med viner från småskaliga vinbönder och vinmakare i Italien. Boka en fantastisk provning mellan 13.00-14.00 eller 15.00-16.00.
Våfflor på Mandel 11.30 - 13.30
Mellan kl. 11.30 - 13.30 den 25 mars firar vi våffeldagen på Restaurang Mandel på plan 4. Njut av frasiga våfflor med salta eller söta tillbehör som passar både för barnfamiljen och gourmanden. Välkommen!

En levande mötesplats

FREDAG & LÖRDAG 24-25 MARS

Träffa våra samarbetspartners och njut av

DJ Nour & DJ Ove (Mandel, Paolo´s och Vana Spa)
Moonlight bar på Vana Spa
Hair & Face fixar ditt hår
Franska viner och Svedjan Ost, Alina & Pär
Kött- & ölprovning,Järvtjärns utegrisar & Skellefteå Bryggeri
Ginprovning, Kurjoviken
High Coast Distillery, Whiskyprovning
Piemonte, vinprovning med Vinonista

Upptäck vårt fantastiska Staycation paket som inkluderar boende, fyrarätters middag (mellanrätter) och en fantastisk frukostbuffé. Varmt välkommen!

Boka Staycation

Upptäck våra restauranger

Unika smakupplevelser
DJ framträdande & våfflor
Förutom att vi firar våffeldagen under lördagen på vår fantastiska restaurang Mandel så bjuds det på DJ-beats och skönt häng i Mandelbaren hela helgen!
Panoramavy från våning 19
Njut av vår pulserande restaurang med skybar, Miss Voon. Ta hissen hela vägen upp till våning 19 för en unik och minnesvärd upplevelse.
DJ & det bästa från Italien
På entréplan hittar du vår italienska restaurang Paolo's som under helgen vibrerar av härliga DJ beats och härlig stämning!