Upplev Elite Hotels

En hotellupplevelse hos oss ska vara något mer än att bara checka in på ett hotell. Utöver fantastiska rum, god mat och en dignande frukostbuffé vill vi erbjuda dig en minnesvärd hotellvistelse med service av högsta klass. Så låt oss ta hand om dig på bästa sätt, koppla av på något av våra Vana Spa eller upplev en lyxig middag för att sen luta dig tillbaka mot den fluffigaste kudden från hotellets kuddmeny. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss!

Hos oss är alla hedersgäster

Hos oss är alla hedersgäster

Hos Elite Hotels kan du alltid förvänta dig en hotellupplevelse utöver det vanliga. Tack vare att våra hotell alltid är belägna på centrala platser i städerna har du aldrig långt till nästa upplevelse. Koppla av och glöm vardagens måsten i hotellets spa. Unna er en god middag på hotellets restaurang eller vår gastropub The Bishops Arms. Vår målsättning är att göra din vistelse till något mer än bara att checka in på ett hotell. 

Upptäck våra bästa erbjudanden

Golfpaket

Golfpaket

Spela golf på några av Sveriges bästs golfbanor och sov sedan gott på ett av våra fina hotell. 

Unika hotellupplevelser

Unika hotellupplevelser

Upptäck våra destinationer med skräddarsydda hotellpaket för såväl paret, familjen, gourmanden och soloresenären. 

Restaurangpaket

Restaurangpaket

Kombinera din hotellvistelse med en unik restaurangupplevelse. Välj bland restauranger och hotell över hela Sverige. 

Njut av god mat och dryck

En frukost att längta till

En frukost att längta till

En hotellupplevelse vore inte komplett utan en riktigt bra hotellfrukost. Njut av nybakat bröd med utvalda pålägg, färsk frukt, müsli och nygräddade våfflor. Allt för att du ska få den absolut bästa starten på dagen. På utvalda hotell erbjuder vi även härliga brunchmenyer för att fira in helgen tillsammans med någon du håller kär.

Smakupplevelser för alla sinnen

Smakupplevelser för alla sinnen

Välkommen in till en av våra restauranger för en smakupplevelse utöver det vanliga. Prova våra unika restaurangkoncept med inspiration från världens kök eller slå dig ner på vår klassiska gastropub The Bishops Arms. Vi erbjuder alltid mat av högsta kvalité på alla våra hotell, både i härliga restaurangmiljöer och i lyxigt roomservice-format. 

Låt ditt välbefinnande stå i fokus

Låt ditt välbefinnande stå i fokus

Ta en paus från vardagen på Vana Spa i Stockholm, Skellefteå och Karlstad. Stig in i en avkopplande värld och upplev spaets pool, hamam, ång- och torrbastu, jacuzzi, aromarum och upplevelseduschar. Gör er spavistelse komplett och unna dig en lyxig spa-behandling. Välkomna att uppleva en unik stillhet på Vana Spa. 

Från Kiruna i norr till Malmö i söder

Från Kiruna i norr till Malmö i söder

Vi strävar alltid efter att ge våra gäster en helhetsupplevelse. Våra hotell är centralt belägna i flera av Sveriges betydande städer, stora som små. Välj och vraka mellan städer, hotell och vad du helst vill uppleva. Är det Norrskenet i norr, en vandring i söder eller någon annan av den mängd olika upplevelser som Sveriges städer erbjuder som lockar dig mest.  

Utforska våra storstäder

Stockholm

Stockholm

Utforska vår vackra huvudstad och boka in en storstadsupplevelse med boende på stadens bästa läge.

Göteborg

Göteborg

Bo mitt på Avenyn eller unna dig en 5-stjärnig hotellupplevelse på ett av våra populära hotell i Göteborg. 

Malmö

Malmö

Vackra Skåne väntar med härliga hotellupplevelser mitt i myllriga Malmö.