Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Vana Spa

VANA.LOGO.jpg

Upplev total avkoppling i en elegant miljö där ditt välbefinnande står i fokus. Unna dig en spabehandling, träna på våra moderna gym eller slå dig ner med ett glas bubbel vid poolen. Vana Spa finns på fem platser i Sverige; Borlänge, Karlstad, Skellefteå, Stockholm och Södertälje. På utvalda spa-anläggningar finns även Rooftop By Vana med fantastiska takterrasser, uppvärmda pooler, barer och oslagbar stämning. Välkommen till en unik spaupplevelse!

Om Vana Spa

Om Vana Spa

Våra spaanläggningar har ritats av den internationellt erkände arkitekten och designern Per Öberg, som med stor framgång utvecklat flera förstklassiga spamiljöer. Upplev en unik stillhet i en värld där stadspuls möter spa-drömmar. På Vana finns allt du behöver för en minnesvärd upplevelse; lyxiga spabehandlingar, gym, ång- och torrbastu, pooler, aromarum, jacuzzis och mycket mer. Varmt välkommen till någon av våra anläggningar!

Besök Vana Spa

Vana Spa i Karlstad

Vana Spa i Karlstad

Upplev Vana Spa i Karlstad med härlig utsikt över Klarälven från Rooftop By Vana. Här kan du njuta av utomhuspool, Hamam, upplevelseduschar, ång- och torrbastu, läckra smakupplevelser och lyxiga spabehandlingar.

Vana Spa i Skellefteå

Vana Spa i Skellefteå

Välkommen till en unik upplevelse på Vana Spa i Skellfteå! Skåda norrskenet eller midnattssolen från den året-runt uppvärmda utomhuspoolen på 20:e våningen och njut av träning och lyxiga spabehandlingar. 

Vana Spa i  Stockholm

Vana Spa i Stockholm

Mitt i mysiga Vasastan hittar ni Vana Spa i Stockholm. Koppla av i en härlig miljö med pool, jacuzzi, ång- och torrbastu och aromarum. Här finns även ett 300 kvm stort gym med modern utrustning för ett härligt utmanande träningspass. 

Vana Spa i Snäckviken

Vana Spa i Snäckviken

Välkommen till nyöppnade Vana Spa som ligger 28 minuter söder om Stockholm i Ad Astra by Elite. Hitta lugnet, koppla av och njut av pooler med utsuddade gränser mellan inomhus och utomhus, det bästa av två världar. Välkommen till en exklusiv spaupplevelse för alla dina sinnen.

Vana Spa i Borlänge

Vana Spa i Borlänge

Upplev nya Vana Spa i Borlänge, en lyxig tillflyktsort för par, vänner och familjer. Ett unikt spa designat och skapat för även yngre gäster. I vårt exklusiva gym tränar du i en elegant miljö fullt utrustad för alla nivåer av träning. Välkommen till en ultimat upplevelse av välbefinnande!