Rooftop by Vana

Upplev Karlstads bästa utsikt på Rooftop by Vana

Välkomna upp till vår takterrass Rooftop by Vana med utsikt över Karlstads takåsar och Klarälven som rinner förbi nedanför. Här kan ni när vädret tillåter slappna av i någon av de många sköna solsängarna och njuta av livet en stund. Eller oavsett väder slå er ner i vår uppvärmda pool med Karlstads bästa utsikt. Under den varma delen av året kan du njuta av en god lunch eller middag från restaurangmenyn bestående av mellanrätter eller fräscha drinkar i baren. 

Från september till maj är samtliga hotellgäster välkomna till Rooftop by Vana, entré till takpoolen ingår i priset för övernattningen. För en riktigt avkopplande stund välkomnar vi er till vårt fantastiska Vana Spa som erbjuder allt från lyxiga spabehandlingar till härliga upplevelseduschar.

Njut av utsikten och goda drycker

Njut av utsikten och goda drycker

Vår Rooftop bar är öppen varje dag och erbjuder goda drycker i en avslappnande miljö med utsikt över Karlstads takåsar. På menyn finner du läckra mellanrätter, ta en som tilltugg till drinken, ta två till tre för en middag eller beställ in ett antal som en sharing-meny. När temperaturen sjunker sätter vi igång våra värmare. Mellan kl. 11.00-16.00 gäller vår Daytime-meny, efter kl.16.00 byter vi till Nighttime.

Rooftop by Vana är reserverad för våra gäster med Rooftop-paket. Som gäst för dagspa har du även tillgång till takterrassen under din spatid. Efter klockan 17.00 tar vi emot övriga gäster i mån av plats och då gäller drop in.

Meny

Öppettider

Rooftop by Vana

Öppet varje dag: 09.00 - 21.30.

Rooftop bar

Måndag-torsdag: 16.00-21.00
Fredag: 14.00-21.00
Lördag: 12.00-21.00
Söndag: 16.00-21.00

 

Kontakta oss

Kungsgatan 22
652 24 Karlstad

info.karlstad@elite.se