Rooftop by Vana

Upplev Karlstads bästa utsikt på Rooftop by Vana

Välkomna upp till vår takterrass Rooftop by Vana med utsikt över Karlstads takåsar och Klarälven som rinner förbi nedanför. Här kan ni när vädret tillåter slappna av i någon av de många sköna solsängarna och njuta av livet en stund. Eller oavsett väder slå er ner i vår uppvärmda pool med Karlstads bästa utsikt. Under den varma delen av året kan du njuta av en god lunch eller middag från restaurangmenyn bestående av mellanrätter eller fräscha drinkar i baren. 

Från september till maj är samtliga hotellgäster välkomna till Rooftop by Vana, entré till takpoolen ingår i priset för övernattningen. För en riktigt avkopplande stund välkomnar vi er till vårt fantastiska Vana Spa som erbjuder allt från lyxiga spabehandlingar till härliga upplevelseduschar.

Under juni till augusti bokar du din plats på takterrassen genom vårt Rooftoppaket. I paketet ingår exklusiv tillgång till takterrassen under din vistelse och du kan välja mellan att lägga till lunch/middag eller Vana Spa i paketet.

Njut av utsikten och goda drycker

Njut av utsikten och goda drycker

Vår Rooftop bar är öppen varje dag och erbjuder goda drycker i en avslappnande miljö med utsikt över Karlstads takåsar. På menyn finner du läckra mellanrätter, ta en som tilltugg till drinken, ta två till tre för en middag eller beställ in ett antal som en sharing-meny. När temperaturen sjunker sätter vi igång våra värmare. Mellan kl. 11.00-16.00 gäller vår Daytime-meny, efter kl.16.00 byter vi till Nighttime.

Rooftop by Vana är reserverad för våra gäster med Rooftop-paket. Som gäst för dagspa har du även tillgång till takterrassen under din spatid. Efter klockan 17.00 tar vi emot övriga gäster i mån av plats och då gäller drop in.

Meny Daytime
Meny Nighttime

Våra paket

Vana Spa och Rooftop by Vana

Vana Spa och Rooftop by Vana

Upptäck Vana spa och Rooftop by Vana. Detta paket inkluderar ett avkopplande besök på vårt fantastiska spa och tillgång till vår takterrass med pool och Karlstads bästa utsikt. Sov gott i sköna sängar och vakna upp till en välfylld frukostbuffé.

Rooftoppaket

Rooftoppaket

Checka in till ett av våra rum med utsikt antingen mot Klarälven eller mot vår trädgård och njut av en hotellupplevelse med tillgång till vår lyxiga takterrass. Här ingår även två mellanrätter från Roofbar-menyn under vistelsen.

Öppettider

Rooftop by Vana

Öppet varje dag 09.00 - 22.00.

Rooftop bar

Öppet varje dag 11.00 - 22.00.

Rooftop by Vana är reserverad för våra gäster med Rooftop-paket under perioden 3 juni till och med 21 augusti. Som gäst för dagspa har du även tillgång till takterrassen under din spatid. Efter klockan 17.00 tar vi emot övriga gäster i mån av plats och då gäller drop in.

Kontakta oss

Kungsgatan 22
652 24 Karlstad

info.karlstad@elite.se