Spabehandlingar

Upplev våra välgörande spa-behandlingar

Vi erbjuder ett brett utbud av högklassiga behandlingar med Kerstin Florians världsberömda behandlingskoncept. Kerstin Florians produkter står för svensk design och kvalitet, produkter anpassade för ansikte och kropp med naturliga ingredienser. Våra kunniga terapeuter månar om att göra din behandling till en upplevelse bortom det förväntade.

Massage

Behandlande massage

50 min - Från 895 SEK

Har du ont i axlar, nacke, armar eller rygg. Vår behandlande massage fokuserar på att få bort dina stelheter eller onda. Genom djup massage av dina muskler ökar vi blodtillförseln till dessa områden för att på så vis få bort det onda

Rygg- & nackmassage

20 min - 595 SEK

Spa-massage för rygg och nacke som löser spänningar och ger en behaglig och skön avslappning.

Spa-massage

50 min - Från 895 SEK

Spa-massage löser spänningar I muskulaturen och ger en behaglig och skön avslappning.

Body scrub

20 min - 595 SEK

Kroppen skrubbas med en uppiggande, kraftfull saltskrubb och ger din hud ny lyster och cirkulationen ökar.

Signaturbehandlingar

Vana ginger crush

80 min - Från 1295 SEK

Kroppspeeling, helkroppsmassage & huvudmassage

Låt ingefärans värmande egenskaper stärka och ge näring i denna hel- kroppsbehandling. Behandlingen börjar med en kroppspeeling, där mineralsalt kombineras med ekologisk ingefärsolja. Njut av en välgörande helkroppsmassage där varm ingefärsolja varvas med varma handdukar. Lyxig huvudmassage med den värmande oljan avslutar denna helkroppsbehandling.

Vana lavendel relax

80 min - Från 1295 SEK

Kurbad, ansiktsmask, helkroppsmassage och fotmassage

Njut av lavendelns lugnande och balanserande effekt i denna behandling som börjar med ett kurbad med massagestrålar inkl. ansiktsrengöring, ansiktsmask. Därefter masseras kroppen med varm ekologisk lavendelolja. Efter massagen får oljan verka på kroppen och under tiden avnjutas en längre fotmassage.

Vana eukalyptus boost

80 min - Från 1295 SEK

Saltskrubb, kurbad, mini-ansiktsbehandling och helkroppsmassage
En energigivande behandling som inleds med en saltskrubb med eterisk eukalyptusolja för att förbereda huden inför kurbadet som följer. I badet avnjuter du en välgörande ansiktskur med rengöring, mask och massage. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage.

Natural moor mud wrap

50 min - Från 895 SEK

En värmande helkroppsinpackning för trötta och stela muskler. Passar perfekt efter träning då mineralerna i leran hjälper musklerna att återhämta sig och har en välgörande effekt på din hud. Under tiden leran verkar på kroppen njuter du av en ansiktskur och hårbottensmassage. Behandlingen avslutas med en mineralrik kroppscrème blandad med en ekologisk aromaolja.

VANA Karlstads egna fotbehandling

20 min - 595 SEK

Behandlingen inleds med saltskrubb på fötter/underben. Därefter avtvätt med varm handduk. Sen utför terapeuten en fantastisk acuflex fotmassage.

Duo-behandlingar & ansiktsbehandlingar

Duo Energy Boost

50 min - Från 1396 SEK (två personer)

Kom och upplev en duo-behandling för en härligt avkopplande stund tillsammans. Under duo-behandlingen är ni två personer i samma behandlingsrum och en terapeut som tar hand om er växelvis.
Ni får ett terapeutiskt mineralrikt kurbad och välgörande massage växelvis.

Vana Ansiktsbehandling

80 min - Från 1295 SEK

Skräddarsydd efter din huds behov. Behandlingen inleds med en avslappande ryggmassage. Därefter utförs ansiktsbehandlingen med hudanalys, rengöring, peeling, porrengöring, lättare brynplock, massage och mask.

Vana Ansiktsbehandling

50 min - Från 895 SEK

Skräddarsydd efter din huds behov. Behandlingen inleds med en rengöring följt av hudanalys, peeling, porrengöring, massage och mask.