Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Vana Spa i Snäckviken

Välkommen till Vana Spa på Ad Astra by Elite

Nu behöver du inte längre lämna landet för att njuta av Medelhavets lyxiga vibbar. Upptäck nya Vana Spa 28 minuter söder om Stockholm och träd in i en elegant miljö för alla dina sinnen där ditt välbefinnande står i fokus. Här väntar tre exklusiva pooler med möjlighet att fånga solen från den härliga utomhusdelen med utsikt över Snäckvikens mynning. Välkommen till en bekymmersfri tillvaro med ett brett utbud av behandlingar och noga utvalda spaupplevelser oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund av eskapism.

Ett avkopplande spabesök

Ett avkopplande spabesök

Från 595 kr

Samla energi och njut av ett avkopplande spabesök i en inspirerande miljö. Här finns tre uppvärmda pooler, varav två utomhus, ång- och torrbastu, hamam och flertal behandlingsrum. Väck kropp och sinne med ett dopp i vår kallkälla och värm sedan upp dig med ett rofyllt bastubesök. Åldersgräns för Vana Spa är 18 år, giltig legitimation krävs.

I spa-besöket ingår

  • 3 timmars spabesök
  • Lån av morgonrock & flip-flops

Läs mer om våra olika priser för spabesök här

Spa-behandlingar

Spa-behandlingar

Utforska vår behandlingsmeny

Njut av högklassiga behandlingar med Kerstin Florians världsberömda behandlingskoncept. Kerstin Florians produkter står för svensk design och kvalitet, produkter anpassade för ansikte och kropp med naturliga ingredienser. Våra kunniga terapeuter månar om att göra din behandling till en upplevelse bortom det förväntade.

Spapaket med övernattning

Spapaket med övernattning

Få ut det lilla extra av din vistelse

Boka något av våra exklusiva hotellpaket med spa, luta dig tillbaka och njut av känslan att befinna dig på Rivieran. I paketeten ingår förutom boende i något av våra spektakulära rum även ett besök i Vana Spa med inom- och utomhuspool, hamam, ång- och torrbastu, kallkälla och upplevelseduschar. 

Dagspaket med spa

Dagspaket med spa

Njut av en dag fylld av extra allt

Besök Rivieran över dagen och boka något av våra exklusiva dagspaket där ett besök i Vana Spa Snäckviken ingår. Utöver en ljuvligt spabesök kan ni välja på en utsökt brunch, en mysig stund i biosalongen eller en äkta italiensk middag. Välj det paket som passar dig bäst och njut av en underbar stund på Rivieran.

Öppettider

Måndag-torsdag: 13.00-22.00
Fredag: 13.00-01.00
Lördag: 07.00-01.00
Söndag: 07.00-22.00

Slottider på 3 h mellan:
07.00–10.00, 10.00–13.00, 13.00–16.00, 16.00–19.00, 19.00–22.00, 22.00-01.00 

Externa gäster välkomnas i mån av plats

Vänligen observera att åldersgräns för Vana Spa är 18 år, giltig legitimation krävs. 

Kontakta oss

Vana Spa Snäckviken
Västra Mälarehamnen 9
151 36 Södertälje
010-641 52 66
snackviken@vana.se