Vana Spa i Snäckviken

VANA.LOGO.jpg

 

Välkommen till Vana Spa på Ad Astra by Elite

Nu behöver du inte längre lämna landet för att njuta av Medelhavets lyxiga vibbar. Upptäck nya Vana Spa 28 minuter söder om Stockholm och träd in i en elegant miljö för alla dina sinnen där ditt välbefinnande står i fokus. Här väntar tre exklusiva pooler med möjlighet att fånga solen från den härliga utomhusdelen med utsikt över Snäckvikens mynning. Välkommen till en bekymmersfri tillvaro med ett brett utbud av behandlingar och noga utvalda spaupplevelser oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund av eskapism.

Ett avkopplande spabesök

Ett avkopplande spabesök

Från 595 kr

Samla energi och njut av ett avkopplande spabesök i en inspirerande miljö. Här finns tre uppvärmda pooler, varav två utomhus, ång- och torrbastu, hamam och flertal behandlingsrum. Väck kropp och sinne med ett dopp i vår kallkälla och värm sedan upp dig med ett rofyllt bastubesök. Åldersgräns för Vana Spa är 18 år, giltig legitimation krävs.

I spa-besöket ingår

  • 3 timmars spabesök
  • Lån av morgonrock & flip-flops

Läs mer om våra olika priser för spabesök här

Spa-behandlingar

Spa-behandlingar

Utforska vår behandlingsmeny

Njut av högklassiga behandlingar med Kerstin Florians världsberömda behandlingskoncept. Kerstin Florians produkter står för svensk design och kvalitet, produkter anpassade för ansikte och kropp med naturliga ingredienser. Våra kunniga terapeuter månar om att göra din behandling till en upplevelse bortom det förväntade.

Upptäck våra hotellpaket med spa

Upptäck våra hotellpaket med spa

Få ut det lilla extra av din vistelse

Boka något av våra exklusiva hotellpaket med spa, luta dig tillbaka och njut av känslan att befinna dig på Rivieran. I paketeten ingår förutom boende i något av våra spektakulära rum även ett besök i Vana Spa med inom- och utomhuspool, hamam, ång- och torrbastu, kallkälla och upplevelseduschar. 

Öppettider

Måndag-söndag: 07.00-22.00
Slottider på 3 h mellan:
07.00–10.00, 10.00–13.00, 13.00–16.00, 16.00–19.00, 19.00–22.00

Externa gäster välkomnas i mån av plats
Vänligen observera att åldersgräns för Vana Spa är 18 år, giltig legitimation krävs

 

Kontakta oss

Västa Mälarehamnen 9
151 36 Södertälje
010-641 52 66
spa@adastrabyelite.se