Hotellpaket med spa

Upplev Vana Spa & Ad Astra by Elite

Boka något av våra exklusiva hotellpaket med spa, luta dig tillbaka och njut av känslan att befinna dig på Rivieran. I paketeten ingår förutom boende i något av våra spektakulära rum även ett besök i Vana Spa med inom- och utomhuspool, hamam, ång- och torrbastu, kallkälla och upplevelseduschar. Välj om du vill inleda morgonen med ett ljuvligt morgonspa eller kanske varva ned med spa efter en intensiv dag. Hos oss finns möjlighet till spabesök från tidig morgon till sen kväll.

Hotellpaket med spa

Spoil Yourself First Thing

Spoil Yourself First Thing

07.00-10.00

Välkommen att boka ett paket utformat för att du ska få starta dagen genom att samla energi med ett lyxigt spabesök. Upplev vårt nya hotell med boende, middag och inträde till Vana Spa mellan 07.00-10.00.

Day Dreamer Get Away

Day Dreamer Get Away

10.00-13.00

Unna dig en extra härlig hotellupplevelse med vårt spapaket Day Dreamer Get Away. Här ingår boende, middag och en utsökt frukost. Efter frukosten är det dags att bege sig till Vana Spa för att avsluta din vistelse med total avkoppling mellan 10.00-13.00.

Afternoon indulgence

Afternoon indulgence

13.00-16.00

Njut av eftermiddagsspa som inleds vid 13.00 på Vana Spa. Efteråt väntar en vällagad tvårättersmiddag och övernattning i ett av våra fina rum.

Wind Down and Relax

Wind Down and Relax

16.00-19.00

Ladda batterierna med ett lyxigt spa besök innan det är dags att avnjuta en utsökt tvårättersmiddag. Sov gott i sköna sängar och vakna upp till en generös frukostbuffé.

The Evening Elite Retreat

The Evening Elite Retreat

19.00-22.00

Med spapaketet The Evening Elite Retreat checkar du in, spenderar kvällen på Vana Spa och njuter av en härlig tvårättersmiddag.