Tillfälligt problem med bokning, inlogg och bekräftelser – vänligen försök igen om en stund. Tack för din förståelse!

Vana Spa i Stockholm

VANA.LOGO.jpg

 

Välkommen till Vana Spa på Elite Palace Hotel

Stig in till oss på Vana Spa, ett av Stockholms största spa och gym. Här kan du koppla av i en elegant miljö med tillgång till pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum och ett 300 kvm stort gym. Unna dig en lyxig spabehandling eller boka in ett träningspass. Hos oss finns alla möjligheter till en avkopplande dag med träning och spa i en elegant och inspirerande miljö. 

Vana Stockholm ligger i Elite Palace Hotel, mitt i mysiga Vasastan. Kom förbi för en avkopplande spadag eller upptäck fördelarna med att bli medlem. På Vana Spa i Vasastan kan du välja bland härliga spabehandlingar som massage, pedikyr och lyxiga signaturbehandlingar, utmanande träningspass med personlig träning och total avkoppling. Vi erbjuder även möjlighet att bo kvar på hotellet för en komplett weekend med spa. Varmt välkommen!

En rogivande nyhet

Välkommen på yoga

Välkommen på yoga

Från 250 kr

Nu öppnar vi dörrarna till vår nya yogastudio. En avkopplande plats där vi håller yogaklasser med fokus på energi, balans och flow för såväl nybörjare som mer avancerade yogisar. Klasserna hålls varje måndag och onsdag från 18.00-18.55 och varje fredag från 07.00-07.55.

  • Drop-in: 250 kr/gång
  • Klippkort: 2250 kr/10 gånger (medlemspris: 2000 kr)

Inkl. Handduk, Kerstin Florian-produkter i omklädningsrummet och förmånligt pris på spaentré.

Besöka spat

En avkopplande spa-dag

En avkopplande spa-dag

Från 795 kr

Stig in i vår avkopplande atmosfär och njut av en härlig spa-vistelse med både ång- och torrbastu och en ljuvlig pool att tillgå. Ta dig en simtur i poolen, njut i den bubblande jacuzzin eller sitt en stund i bastun, eller varför inte krypa upp framför brasan med en bra bok och boosta huden med en uppiggande grön cocktail. Vill du stärka kroppen ytterligare så är du välkommen in i vårt 300 kvm stora gym där du även kan boka personlig träning.

I spa-besöket ingår

  • 3 timmars spabesök
  • Lån av morgonrock, tofflor och handduk
Spa-behandlingar

Spa-behandlingar

Utforska vår behandlingsmeny.

Njut av högklassiga behandlingar med Kerstin Florians världsberömda behandlingskoncept. Kerstin Florians produkter står för svensk design och kvalitet, produkter anpassade för ansikte och kropp med naturliga ingredienser. Våra kunniga terapeuter månar om att göra din behandling till en upplevelse bortom det förväntade. Vi formar alltid behandlingen efter dina behov och önskemål. Dessutom får du alltid med dig ett skräddarsytt hemprogram för att du ska bibehålla de fina effekterna av din behandling, tills nästa gång vi ses. Vänligen notera att behandlingar ej utförs på gravida som inte passerat 3 månader.

Vid spabehandlingar ingår

  • 3 timmars spabesök
  • Lån av morgonrock, tofflor och handduk

Medlemskap på Vana

Bli medlem

Bli medlem

Från 915 kr/månad

Upptäck fördelarna med ett medlemskap på Vana Spa. Vi erbjuder flera olika helårsabonnemang med begränsat antal platser, för att ge dig som medlem det utrymme du behöver för en komplett spa- och träningsupplevelse. Medlemmar har även tillgång till rabatter på spa-behandlingar och produkter från Kerstin Florian.

 

Spa i Stockholm

Våra spapaket

Våra spapaket

 Från 2300 kr/natt

Kombinera en härlig hotellvistelse på Elite Palace Hotel med ett besök på Vana Spa. Vi erbjuder flera förmånliga spa-paket, bland annat Söndags-Vana där du kan samla energi och starta den nya veckan på bästa sätt med spa, gym och hotellfrukost.

Öppettider

Måndag-fredag 06.30-21.30
Lördag-söndag 08.00-20.00

Åldersgräns 18 år. Barn är välkomna mellan kl. 08.00-09.00.

Hittar du inte önskad tid vid din bokning är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

S:t Eriksgatan 115
113 43 Stockholm

010-583 21 65
spa.stockholm@elite.se.