Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Vana Spa Stockholm

Välkommen till Vana Spa på Elite Palace Hotel

Stig in till oss på Vana Spa, ett av Stockholms största spa och gym. Här kan du koppla av i en elegant miljö med tillgång till pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum och ett 300 kvm stort gym. Unna dig en lyxig spabehandling eller boka in ett träningspass. Hos oss finns alla möjligheter till en avkopplande dag med träning och spa i en elegant och inspirerande miljö. 

Vana Stockholm ligger i Elite Palace Hotel, mitt i mysiga Vasastan. Kom förbi för en avkopplande spadag eller upptäck fördelarna med att bli medlem. På Vana Spa i Vasastan kan du välja bland härliga spabehandlingar som massage, pedikyr och lyxiga signaturbehandlingar, utmanande träningspass med personlig träning och total avkoppling. Vi erbjuder även möjlighet att bo kvar på hotellet för en komplett weekend med spa. Varmt välkommen!

Familjespa under höstlovet

Spa för hela familjen

Spa för hela familjen

Pris: Gratis för barn upp till 12 år | 195 kr/per vuxen (från 13 år)

Under höstlovet den 27 oktober-5 november hälsar vi barnfamiljer välkomna till Vana Spa i Stockholm för en härlig spaupplevelse. Koppla av tillsammans  i en härlig miljö med pool, jacuzzi, ång- och torrbastu och aromarum.

ÖPPETTIDER BARNFAMILJER

Måndag-söndag: 08.00-10.00

I besöket ingår

  • 2 timmar spabesök
  • Lån av badrock och flip-flops för vuxna

Barn som besöker spat måste vara i sällskap av vuxen.

Välkommen med din bokning via formuläret nedan.

Besöka spat

En avkopplande spa-dag

En avkopplande spa-dag

Från 795 kr

Stig in i vår avkopplande atmosfär och njut av en härlig spa-vistelse med både ång- och torrbastu och en ljuvlig pool att tillgå. Ta dig en simtur i poolen, njut i den bubblande jacuzzin eller sitt en stund i bastun, eller varför inte krypa upp framför brasan med en bra bok och boosta huden med en uppiggande grön cocktail. Vill du stärka kroppen ytterligare så är du välkommen in i vårt 300 kvm stora gym där du även kan boka personlig träning.

I spa-besöket ingår

  • 3 timmars spabesök
  • Lån av morgonrock, tofflor och handduk
Spa-behandlingar

Spa-behandlingar

Utforska vår behandlingsmeny

Njut av högklassiga behandlingar med Kerstin Florians världsberömda behandlingskoncept. Kerstin Florians produkter står för svensk design och kvalitet, produkter anpassade för ansikte och kropp med naturliga ingredienser. Våra kunniga terapeuter månar om att göra din behandling till en upplevelse bortom det förväntade. Vi formar alltid behandlingen efter dina behov och önskemål. Dessutom får du alltid med dig ett skräddarsytt hemprogram för att du ska bibehålla de fina effekterna av din behandling, tills nästa gång vi ses. Vänligen notera att behandlingar ej utförs på gravida som inte passerat 3 månader.

Vid spabehandlingar ingår

  • 3 timmars spabesök
  • Lån av morgonrock, tofflor och handduk

Upptäck våra spapaket

Daydreamer Getaway

Daydreamer Getaway

Spaentré 10.00-13.00

Se fram emot en spavistelse på förmiddagen och njut av en hälsosam och välsmakande lunch. Sov gott i sköna sängar, dagen därpå väntar en generös frukostbuffé!

Afternoon Indulgance

Afternoon Indulgance

Spaentré 13.00-16.00

Vi har satt ihop det perfekta spapaketet för total avkoppling och elegans på Elite Palace Hotel och Vana Spa. Här ingår boende, spaentré, champagne, trerättersmiddag och frukostbuffé!

Vana lavish evening retreat

Vana lavish evening retreat

Spaentré 16.00-19.00

Med vårt exklusiva spapaket blir du bjuden på ett glas bubbel och goda tilltugg på Vana Spa. Sedan väntar en läcker trerätters middag, fina hotellrum och en generös frukostbuffé.

Sunday Spark Up

Sunday Spark Up

Spaentré 13.00-16.00

Med vårt söndagspaket unnar du dig en hotellvistelse med ett spa-besök och en tvårätters middag. Njut av total söndagslyx och ladda upp inför veckan på bästa sätt.

Samla energi

Välkommen på yoga

Välkommen på yoga

Från 250 kr

Välkommen till vår nya yogastudio. En avkopplande plats där vi håller yogaklasser med fokus på energi, balans och flow för såväl nybörjare som mer avancerade yogisar.

Klasserna hålls föjande dagar och tider
Måndag & onsdagar 18.00

  • Drop-in: 250 kr/gång
  • Klippkort: 2250 kr/10 gånger (medlemspris: 2000 kr)

Inkl. Handduk, Kerstin Florian-produkter i omklädningsrummet och förmånligt pris på spaentré.

Medlemskap på Vana

Bli medlem

Bli medlem

Från 915 kr/månad

Upptäck fördelarna med ett medlemskap på Vana Spa. Vi erbjuder flera olika helårsabonnemang med begränsat antal platser, för att ge dig som medlem det utrymme du behöver för en komplett spa- och träningsupplevelse. Medlemmar har även tillgång till rabatter på spa-behandlingar och produkter från Kerstin Florian.

 

Öppettider

Spa

Måndag-fredag 07.30-21.30
Lördag-söndag 08.00-20.00

Gym

Måndag-fredag 06.30-21.30

Åldersgräns 18 år. Barn är välkomna mellan kl. 08.00-09.00.

Hittar du inte önskad tid vid din bokning är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

S:t Eriksgatan 115
113 43 Stockholm

010-583 21 65
stockholm@vana.se