Vana Stockholm

VANA.LOGO.jpg

 

Välkommen till Vana Spa på Elite Palace Hotel

Stig in till oss på Vana Spa, ett av Stockholms största spa och gym. Här kan du koppla av i en elegant miljö med tillgång till pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum och ett 300 kvm stort gym. Unna dig en lyxig spabehandling eller boka in ett träningspass. Hos oss finns alla möjligheter till en avkopplande dag med träning och spa i en elegant och inspirerande miljö. 

Vana Stockholm ligger i Elite Palace Hotel, mitt i mysiga Vasastan. Kom förbi för en avkopplande spadag eller upptäck fördelarna med att bli medlem. På Vana Spa i Vasastan kan du välja bland härliga spabehandlingar som massage, pedikyr och lyxiga signaturbehandlingar, utmanande träningspass med personlig träning och total avkoppling. Vi erbjuder även möjlighet att bo kvar på hotellet för en komplett weekend med spa. Varmt välkommen!

Besök Vana Spa

Bli medlem

Bli medlem

Från 875 kr/månad

Upptäck fördelarna med ett medlemskap på Vana Spa. Vi erbjuder flera olika helårsabonnemang med begränsat antal platser, för att ge dig som medlem det utrymme du behöver för en komplett spa- och träningsupplevelse.

En avkopplande spa-dag

En avkopplande spa-dag

Från 795 kr

Unna dig en avkopplande spa-dag. Njut av en härlig dag med träning i vårt fina gym och koppla av i vår pool, jacuzzi, aromarum, ång- och torrbastu.

Spa-behandlingar

Spa-behandlingar

Utforska vår behandlingsmeny.

Unna dig en härlig spa-behandling. Boka en av våra exklusiva signaturbehandlingar, massage, eller en avkopplande behandling med Kerstin Florians världsberömda behandlingskoncept. 

Spa i Stockholm

Våra spapaket

Våra spapaket

 Från 2090 kr/natt

Kombinera en härlig hotellvistelse på Elite Palace Hotel med ett besök på Vana Spa. Vi erbjuder flera förmånliga spa-paket, bland annat Söndags-Vana där du kan samla energi och starta den nya veckan på bästa sätt med spa, gym och hotellfrukost.

Öppettider

Måndag-fredag 06.30-21.30
Lördag-söndag 08.00-20.00

Åldersgräns 18 år (barn är välkomna mellan kl. 08.00-09.00)

Kontakta oss

S:t Eriksgatan 115
113 43 Stockholm

010-583 21 65
spa.stockholm@elite.se.