Vår på Elite Hotels

Njut av den efterlängtade våren hos oss

Våren är en tid av förnyelse och uppstart. Checka in i härliga rum och vakna upp till ljuva morgnar, njut av naturens återuppståndelse och upptäck ett Sverige som återigen kommer till liv efter vinterns vilande period. Fylls med ny energi med våra avkopplande och aktiva paket som ger dig möjlighet att utforska den fantastiska vårsäsongen. Välkommen till att boka våra bästa vårerbjudanden!


En minnesvärd vistelse

Påsklov med Elite Hotels

Påsklov med Elite Hotels

Fira påsk tillsammans med hela familjen på Elite Hotels till ett förmånligt pris. Låt oss förhöja er påskupplevelse med extra bekvämligheter, fantastisk service och en färgglad frukostbuffé. Skapa oförglömliga minnen med hela familjen och upptäck en ny stad eller njut av tiden tillsammans på hemmaplan!

Aktuella erbjudanden

Sätt guldkant på helgen

Sätt guldkant på helgen

Få ut det mesta av din helg och njut av en härlig weekend till bästa pris på våra centralt belägna hotell runt om i landet!

En härlig Staycation

En härlig Staycation

Koppla bort vardagsstressen och njut av en lyxig Staycation där middag, boende och en generös frukostbuffé ingår.

Sweet Treat

Sweet Treat

Boka vårt Sweet Treat paket se fram emot en vällagad trerättersmiddag, sköna sängar och en stor frukostbuffé!

Hotellpaket med aktivitet

Allt för din padelsemester

Allt för din padelsemester

Kombinera en härlig hotellvistelse med padel på några av Sveriges bästa padelbanor! Vi erbjuder padelpaket på flera av våra destinationer där både banhyra, hotell och frukostbuffé ingår. 

Skräddarsydda golfpaket

Skräddarsydda golfpaket

Som stolt officiell partner till Svenska golfförbundet erbjuder vi de bästa av golfupplevelser. Boka in en minnesvärd golfweekend med god mat, bekvämt boende och härligt golfspel!

Alltid på Elite

Vi bryr oss om din upplevelse

Vi bryr oss om din upplevelse

Vårt mål är att din vistelse hos oss ska vara så mycket mer än bara att checka in på ett hotell. Våra kvalitetshotell ligger alltid på centrala platser i städerna runt om i Sverige och i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. Klicka dig vidare för att läsa vad du alltid kan förvänta dig när du bor på Elite Hotels.