Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Konferens & möten Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Upplev våra inbjudande lokaler för möten, mingel och event. Elite Hotel Carolina Tower är en modern mötesplats med rymlig konferensvåning, flexibla mötesrum och på översta våningen finns två spektakulära lokaler för en lyckad konferens i Stockholm. Här finns även gym med bastu, relaxavdelning och utsikt i alla väderstreck. På entréplan erbjuder Haga Bottega en god lunch, middag eller samling efter konferensen.

 • 130 personer
 • 8 lokaler
 • Största lokalen 122 kvm
 • Allt under ett tak
 • Fest & event med panoramavy
 • Lokala mötesexperter
Kontakta mötesrådgivare

Eller ring oss på 08-400 00466

Rum för möten
Konferens hos oss
Bo på hotellet
Kontakt & hitta hit
Rum för möten

SKRÄDDARSY EFTER DINA BEHOV

Elite Hotel Carolina Tower erbjuder åtta flexibla mötes- och konferenslokaler, utrustade med den senaste tekniken samt kapacitet för 2-130 personer. I anslutning till mötesrummen finns ett inbjudande konferensområde där vi dukar upp mat och fika till pauser och mingel.

På översta våningen finns två unika lokaler som är lämpade för styrelsemöten, event, mingel och fester. Lokalerna the View och the Club har exklusiv inredning och en spektakulär utsikt över Stockholm.

Lokalerna på konferensvåningen har döpts efter kända fysiker. I Röntgen, den största av lokalerna, finns plats för upp till 130 personer. Våra lokaler är ljusa med stilren och bekväm inredningen samt bra luft. Det finns många möjligheter att arrangera små och stora konferenser hos oss. Vår engagerade och kunniga personal bidrar till en lyckad konferens.

Lokaler KVM Bio Bio Skolsittning Skolsittning U-sittning U-sittning Öar Öar Styrelsesittning Styrelsesittning
Röntgen 122 m² 130 p 60 p 30 p 60 p -
Curie 80 m² 50 p 30 p 20 p 30 p 20 p
Widerström 40 m² 30 p 17 p 16 p 18 p 16 p
Fleming 62 m² 60 p 32 p 20 p 36 p 20 p
Pavlov 42 m² 30 p 24 p 16 p 18 p 12 p
Pasteur 42 m² 30 p 16 p 16 p 18 p 12 p
Semmelweis 22 m² - - - - 10 p
The View 26 m² - - - - 12 p
The Club 97 m² - - - - 20 p

Lokaler

Filtrera på storlek eller typ av möte

Röntgen

Luftig och delbar lokal för större möten.

 • 122 kvm
 • 130 personer

Röntgen är vår största konferenslokal med plats för upp till 130 personer. En luftig lokal med bra ventilation och panoramafönster som ger stort ljusinsläpp. Takmonterade BOSE-högtalare erbjuder flexibla lösningar, bland annat kan lokalen delas av till två separata lokaler. Röntgen är anpassad för personer med hörselnedsättning och kan även mörkläggas.

Namnet Röntgen  kommer från den tyska fysikern Wilhelm Conrad Röntgen som blev känd för sin upptäckt av röntgenstrålarna. År 1901 belönades han med det första Nobelpriset i fysik.

Curie

Stora fönster med härligt ljusinsläpp.

 • 80 kvm
 • 50 personer

Curie är en vacker och modern lokal som passar för konferenser på upp till 80 deltagare. Inredningen är genomgående ljus och stilfull vilket skapar en lugn och bekväm miljö. Lokalen är utrustad med projektor, BOSE-högtalare och lokalen går även att mörklägga.

Konferenslokalens namn kommer från Marie Curie, den första kvinna som belönats med ett Nobelpris i fysik. Det var år 1903 när hon tillsammans med sin make tog emot priset för forskningen om radioaktivitet. År 1911 fick hon även Nobelpriset i kemi för sin upptäckt av grundämnena polonium och radium.

Widerström

Rymlig lokal med panoramafönster.

 • 40 kvm
 • 30 personer

Widerström är en lokal lämpad för konferens eller workshop med upp till 30 deltagare. Panoramafönstren ger fint ljus och kan om det behövs även mörkläggas. BOSE-högtalare bidrar med bästa ljudkvalité och lokalen är utrustad med modern teknik.

Namnet Widerström kommer från Karolina Widerström som blev Sveriges första kvinnliga läkare. Hon tog sin examen vid Karolinska Institutet i maj 1888.

Fleming

Perfekt för utbildningar och workshop.

 • 62 kvm
 • 60 personer

Fleming är en medelstor konferenslokal med plats för upp till 60 personer. En luftig lokal med fint ljusinsläpp från stora panoramafönster. Här konfererar ni bekvämt och lugnt med tillgång till modern utrustning, projektor och takmonterade BOSE-högtalare.

Konferenslokalens namn kommer från Alexander Fleming som upptäckte penicillinet. Han belönades med Nobelpriset i fysiologi eller medicin år 1945.

Pavlov

Flexibel lokal för mellanstora möten.

 • 42 kvm
 • 30 personer

Pavlov är en lokal som vi gärna rekommenderar för en medelstor konferens, upp till 30 deltagare. En ljus lokal med takmonterade BOSE-högtalare, projektor och modern teknik. De stora fönstren skapar en öppen och luftig känsla.

Namnet Pavlov kommer från Ivan Pavlov som 1904 fick Nobelpriset i fysiologi eller medicin för sin forskning om hur nerverna styr bukspottskörteln. Utöver det är Ivan Pavlov känd för det psykologiska experimentet –  Pavlos hundar.

Pasteur

Utmärkt lokal för det större styrelsemötet.

 • 42 kvm
 • 30 personer

Pasteur är också en lokal som passar konferenser på upp till 30 deltagare. Lokalen har modern teknisk utrustning samt BOSE-högtalare i taket. Inredningen är bekväm och trevlig, lokalen ljus och luftig. 

Namnet kommer från den franske kemisten och biologen Louis Pasteur. Han blev känd för metoden att upphetta livsmedel så att farliga bakterier dödas (pastörisering) samt för att han utvecklade ett vaccin mot rabies.

Semmelweis

För små och snabba möten.

 • 22 kvm
 • 10 personer

Semmelweis är en möteslokal för upp till tio personer. Med modern utrustning, BOSE-högtalare i taket och projektor finns teknik för effektiva möten. En ljus och luftig lokal med panoramafönster.

Namnet på lokalen kommer från den ungerska läkaren Ignaz Semmelweis. Han  upptäckte att barnsängsfeber både var smittsam och att dödligheten kunde minskas om vårdgivaren tvättade händerna med klorkalklösning före undersökningen.

The View

Med en vacker utsikt från översta våningen.

 • 26 kvm
 • 12 personer

The View är ett exklusivt styrelserum på 16:e våningen. Det här är lokalen med det lilla extra. Här erbjuds en vidunderlig utsikt över Haga Parken. Lokalen har en 65" tv-skärm.

The Club

Unik lokal med vacker utsikt över Stockholm.

 • 97 kvm
 • 20 personer

The Club ligger högst upp på våning 16. En unik och exklusiv lokal som passar arrangemang som kräver något utöver det vanliga. Här finns soffgrupper, bar och ståbord vilket skapar flexibilitet och möjligheter.  

Känslan i rummet och utsikten över Stockholm gör The Club till en lämplig lokal för specialarrangemang, fester och mingel för mellan 20-60 personer.

Konferens hos oss

Vi hjälper dig

Ditt arrangemang är i trygga händer på Elite Hotel Carolina Tower. Vi erbjuder många möjligheter och hjälper dig arrangera allt från en affärslunch till konferens, utbildning, mingel, fest och övernattning. Våra åtta lokaler på konferensvåningen har namngivits efter kända fysiker. Röntgen är den största med plats för upp till 130 personer.

Om du vill boka en speciell upplevelse rekommenderar vi festlokalerna på översta våningen, the View och the Club. Med imponerande utsikt och exklusiv inredning är atmosfären perfekt för ett styrelsemöte, event, mingel och event.

På konferensvåningen finns flexibla rum och generösa ytor för fika, lunch och mingel. Ta trappan ner till restaurang Haga Bottega som serverar maträtter inspirerade av Italiens och Medelhavsländernas matglädje. Här finns även en uteservering. Vi finns vid din sida från första planeringsmötet till avresan. Säg till om du önskar boka en inspirerande aktivitet eller upplevelse i Stockholm. Vi hjälper gärna till!

Gör en konferensförfrågan

Mat & Dryck

Våra restauranger

Haga Bottega

På Haga Bottega är du välkommen från tidig morgon till sen kväll. De flesta platserna lämnar vi obokade för det spontana besöket men vill du vara säker på att få ett bord till middagen kan rekommenderar vi att boka bord.

Frukost på Elite Hotel Carolina Tower

Frukost på Elite Hotel Carolina Tower

På entréplan i imponerande restaurang Haga Bottega serveras varje morgon vår generösa hotellfrukost

Aktiviteter

En man framför publik

Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle.

Bo på hotellet
Hotell Stockholm - Elite Hotel Carolina Tower

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden, hotellet erbjuder ljusa och trivsamma hotellrum, moderna konferenslokaler, sky gym och relaxavdelning samt den trevliga restaurangen Haga Bottega.

Läs mer om hotellet Gör en gruppbokning
Kontakta oss

Kontakta oss

Elite Hotel Carolina Tower
Eugeniavägen 6
171 64 Stockholm
08-400 00466 konferens.carolinatower@elite.se Google maps
Återställ

Bokningar

Kontakter

Hotelldirektör

Johan Månsson
johan.mansson@elite.se

Försäljningschef

Anna Strid
anna.strid@elite.se

Hitta hit

Ankomst med flyg

Flygbussarna från Stockholm Arlanda Airport mot Liljeholmen stannar vid hållplats ”Karolinska sjukhuset Eugeniavägen”, cirka 250 meter från hotellet. Arlanda Express går direkt till Stockholm Centralstation. Taxiresa från Arlanda tar cirka 30 minuter beroende på trafikläget. Vi rekommenderar att du får priset bekräftat innan du stiger in i taxin.

Från Stockholm Bromma Airport tar du dig lättast med taxi till hotellet. Det går även flygbuss till Stockholm Centralstation. Med kommunaltrafik tar man tvärbana från flygplatsen, följt av tunnelbana samt promenad/buss till hotellet.

Ankomst med bil

E4:an norrifrån

Ta avfart 164-165, håll till höger och fortsätt på avfart 165, följ skyltarna mot Karolinska. Fortsätt på Karolinska Vägen, sväng av till Gävlegatan och sedan mot Eugeniavägen. 

E4:an söderifrån

Ta avfarten mot Sankt Eriksplan. Sväng vänster till Solnavägen, kör i mittfilen och sväng sedan höger in på Eugeniavägen.

Ankomst med tåg/buss

Tunnelbana

Gröna linjens tunnelbanestation S:t Eriksplan och uppgång Torsgatan. Hotellet ligger ca 10 minuters promenad från S:t Eriksplan.

Buss

3, 6, 77, 507 till hållplats ”Karolinska sjukhuset Eugeniavägen”.

I närheten

Kommunikationer

Buss: 100 m
Tunnelbana: 1,3 km
Stockholm Arlanda Airport: 37,6 km
Stockholm Bromma Airport: 7 km
Stockholm Centralstation: 3,4 km

Sevärdheter

Hagaparken: 500 m
Friends Arena: 3 km
Mall of Scandinavia: 3 km
Gamla stan: 5 km
Skansen: 7 km