Kök

Precis som att varje Elite hotell har sin individuella karaktär, har alla våra kök friheten att sätta en meny som passar den lokala marknaden. Vi lägger stor vikt vid att du delar vår passion för mat och dryck och hantverket som ligger bakom. Vi vill att det är denna passion som är din främsta drivkraft till att varje dag vara med och leverera en gästupplevelse utöver det vanliga.

ATT ARBETA I KÖKET

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.


Passar dig som

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Lediga tjänster inom kök

12 tjänster

Kallskänka till Elite Stora Hotellet Örebro

Elite Stora Hotellet, Örebro


Är du vår nya Sous-chef/1:a-kock?

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg


KÖKSMÄSTARE TILL ELITE HOTEL IDEON

Elite Hotel Ideon, Lund


Kock till Elite Hotel Marina Plaza Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg


Kockar till Ad Astra by Elite - Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

Ad Astra by Elite


Kockar till Elite Plaza Hotel Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg


Köksmästare - Västerås nya kongressanläggning


kock

Elite Stora Hotellet, Jönköping


Köksmästare Conventum Örebro

Conventum


Souschef Elite Palace Hotell

Elite Palace Hotel, Stockholm


Kallskänk / Kallskänkschef

Conventum


Nu söker vi en erfaren sous chef

Conventum