Precis som att varje Elite hotell har sin individuella karaktär, har alla våra kök friheten att sätta en meny som passar den lokala marknaden. Vi lägger stor vikt vid att du delar vår passion för mat och dryck och hantverket som ligger bakom. Vi vill att det är denna passion som är din främsta drivkraft till att varje dag vara med och leverera en gästupplevelse utöver det vanliga.
ATT ARBETA I KÖKET
Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.
Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.